A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миляцька територіальна громада
Україна

ОГОЛОШЕННЯ

Дата: 21.07.2017 09:23
Кількість переглядів: 1337

О Г О Л О Ш Е Н Н Я

Миляцька сільська рада Дубровицького району Рівненської області

оголошує конкурс на заміщення вакантних посад посадових осіб органів місцевого самоврядування:

- завідуючий сектором культури і спорту (вимоги до кандидата): ступінь вищої освіти – за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліст, магістр в галузі знань «Фізичне  виховання, спорт і здоров'я людини».

Загальні вимоги до кандидатів: громадянство України,  вільне володіння державною мовою,  вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліст, магістр, володіння основними навиками роботи на комп’ютері з відповідними програмними засобами.

Вимоги щодо стажу роботи:

  • для завідуючого сектором культури і спорту – стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування або державній службі на посаді спеціаліста I чи II категорій не менше 2 року або стаж роботи за фахом в інших сферах управління не менше 3 років;

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають електронну декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік, за встановленою формою, що визначається Національним агентством з питань запобігання корупції (далі – НАЗК) шляхом її заповнення на офіційному веб-сайті НАЗК за адресою www.nazk.gov.ua та роздруковану з офіційного веб-сайту, через особистий кабінет, у паперовому вигляді. 

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії такі документи:

- заяву на ім’я сільського голови про участь у конкурсі в якій зазначається про ознайомлення заявника із установленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на службу в органи місцевого самоврядування та  проходження даної служби а також зазначивши основні мотиви до зайняття посади, до якої додається резюме у довільній формі.

- посвідчення атестації щодо вільного володіння державною мовою (відповідно до постанови КМУ «Порядок атестації осіб, які претендують на вступ на державну службу, щодо вільного володіння державною мовою» від 26.04.2017 № 301)

 -  заповнену особову картку (форма П-2 ДС) з відповідними додатками;

-  дві фотокартки розміром 4 х 6 см.;

- копії  документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;

-  копію документа, який посвідчує особу;

-  копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних).

-  довідку  про допуск до державної таємниці (у разі його наявності).

Документи приймаються протягом 30-ти календарних днів з дня опублікування оголошення за адресою: с. Миляч, вул. Василевського 122 б, Дубровицький район, Рівненська область (юридичний відділ).

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надається сккретарем конкурсної комісії Приходько В.Г. за вище вказаною адресою або за тел.  0682059650, 0660127850.

З документами щодо проведення конкурсу можна ознайомитися за посиланням ТУТ.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.