A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миляцька територіальна громада
Україна

Святкування Нового року у Миляцькій ОТГ.

Дата: 08.01.2018 12:57
Кількість переглядів: 1381

     Ось закінчився 2017 рік. Швидко він промайнув, забираючи з собою негаразди і удачі, успіхи й розчарування. Але то вже все позаду. Кожен Новий рік ми хочемо зустріти якнайкраще. Бо ж недарма кажуть, як його зустрінеш, так і проведеш. А з особливим терпінням чекають Нового року діти. Мабуть, не тільки тому, що хочуть подарунків від Діда Мороза, хоче й це приємно, але ще й тому, що настали зимові канікули.

     Цікавим та гучним в Миляцькому СБК було Новорічне свято, котре проходило 31 січня. У просторій залі милувала всіх ялинка-красуня, що сяяла безліччю яскравих іграшок та гірлянд. Весело було від того, коли святкування розпочали Дід Мороз, Снігуронька та інші новорічні персонажі, які розважали всіх присутніх у залі своїм співом і танцями. Також доброю традицією стало вітання жителів села по домівках.

     Прибігло багато дітлахів, а найменші прийшли зі своїми дідусями, бабусями на новорічне дійство, яке відбулося у фойє будинку культури 1 січня спеціально для малечі. Всі дітки мали змогу потанцювати, поспівати, взяти участь в різноманітних конкурсах, розказати скоромовки, вірші про Діда Мороза, розіграти новорічну лотерею. Жодна дитина не залишилась без подарунку та солодкого сюрпризу.

     А допомогли нам в проведенні цих свят: лісничий Більського лісництва Шах В.М., підприємець Ліпінський Б.Я.

Тетяна Ярмошевич,

Директор Миляцького СБК

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 

 

     Наближення Нового року – це не просто перед день нових 12 місяців. Усе набагато складніше: це – ворота, які ведуть в нове, нізчимне зрівняне життя, сповнене тих самих чудес, в які ми вже й не віримо.  Алеж  у Новий рік можливо все, чи не так? Не дарма народна мудрість каже: як зустрінеш його,так і проведеш. Новий рік – одне із найзагадковіших свят, і не тільки тому, що його очікування й святкування пов’язане зі світом добрих казок і магії, але ще й тому,що в культурній загальнолюдській традиції – це мабуть,єдина знаменна подія, що в продовж століть і щорічно відзначається людьми всіх країнах та на  всіх континентах Землі. Найдавніша традиція зустрічі Нового року, як правило,пов’язана з розповсюдженим повір’ям: “Як зустрінеш, так його проведеш».

     Новорічна ніч в Удрицькому СБК була казкою…. Дід Мороз привітав  молодь з Новим роком та побажав усім веселих свят. Працівниками будинку культури було організовано новорічні конкурси які несли у собі дух свята. Всі учасники, незалежно від перемоги отримали символічні призи. Від наших спонсорів старости с.Удрицьк Пігаль Н.В. та жителя нашого села Петровича Дмитра Олеговича, за які ми їм щиро вдячні.

     Хай несе вам Новий рік лише достаток на поріг, щоб добро в житті велося і омріяне збулося! В чарівну мить Нового року нехай здійсняться всі ваші бажання і рік наступний крок за кроком Вам щастя принесе й кохання! А від себе  хочу побажати здоров’я, адже всього іншого  можна добитися і самому.

Директор  Удрицького будинку культури

Віта  Пламада

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних