A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миляцька територіальна громада
Україна

27 травня 2018 року в селі Сварицевичі Дубровицького району Рівненської області вже вкотре відбулося свято пов'язане із святою Трійцею «Водіння куста».

Дата: 05.06.2018 14:56
Кількість переглядів: 1168

27 травня 2018 року в селі Сварицевичі Дубровицького району Рівненської області вже вкотре відбулося свято пов'язане із святою Трійцею «Водіння куста».

Миляцька громада також не залишилася осторонь святкувань, та вперше виступили на Сварицевицьких гуляннях. Фольклорний гурт «Берегиня» із села Переброди вразили своїм виступом як господарів так і присутніх гостей на цьому святі. Під бурхливі оплески та вигуки «браво» наші молодички виконали дві фольклорні пісені: «Пошла дівка в ліс по гриби», та «Ой у полі озеречко». Фольклорний колектив нагородили подякою за участь у фестивалі та сувенірною продукцією.

Після закінчення свята родина Ковальчуків із Рівного довго не відпускали їх зі своїх «співочих обіймів» де виконувалися різноманітні фольклорні пісні у спільному виконанні гурту «Берегиня» та сім'ї Ковальчуків. І справді, настрою та ентузіазму цих Перебродівських «соловейків» можна лише позаздрити. Своєю веселою вдачею вони заряджають всіх навколо себе.

Виконавчий комітет Миляцької сільської ради висловлює особливу подяку бібліотекарю Перебродівської публічно-шкільної бібліотеки - Іценко Ірині Михайлівні, котра є керівником цього прекрасного колективу. Її  натхненна, творча праця потребує неабияких жертв на користь фольклорного гурту «Берегиня». Нехай віра, надія та божа любов не залишає Вас у наш бурхливий час, щоб доброта та злагода зігрівали Ваше серце. Нехай у Вас вистачить сил для продовження Вашої справи і разом завжди будуть щирі однодумці й вірні друзі, а Господь Бог щедро дарує Вам щастя, здоров’я, світлу радість та родинні гаразди.

 

Сектор культури

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних