A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миляцька територіальна громада
Україна

Зламана доля та не зламана воля

Дата: 21.02.2018 16:27
Кількість переглядів: 983

     Історія будь-якого народу містить періоди і дати, які є вирішальними та доленосними  в його житті.  21 лютого 2018 року в Миляцькій публічно-шкільній бібліотеці відбувся захід присвячений вшануванню пам'яті Героїв Небесної  Сотні – Свіча пам'яті  «Зламана доля та не зламана воля».

     Чотири роки минуло з тих подій, що назавжди вкарбувалися в історії України, в серце кожного українця. Юному поколінню,  які завітали на цей захід, працівники культури та бібліотеки розповіли про ті буремні дні, про Героїв Небесної Сотні, що віддали своє життя за краще майбутнє та допомогли усвідомити багатьом людям, що таке патріотизм, що за себе і за свою державу потрібно боротися.

     Емоційною кульмінацією заходу стала мить запалення Свічі пам'яті під сумну мелодію гімну Небесної Сотні «Пливе кача». Діти передавали по колу свічу пам'яті із рук в руки і кожен учасник мав нагоду доторкнутися серцем до цього священного вогню – частинки вічного.

     Хвилиною мовчання вшанували пам'ять про загиблих героїв, «Мирних солдатів Майдану», наших «Ангелів сьогодення», що навіки зайняли свої пости на захист українського народу. Небесна Сотня на варті. Вони поруч. Поруч з нами. Вони в наших серцях.

Працівники Миляцького СБК






 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.