A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миляцька територіальна громада
Україна

«Афганістан – мій біль, моя пекуча пам'ять»

Дата: 15.02.2018 17:38
Кількість переглядів: 1003

     14 лютого 2018 року, напередодні 29-ої річниці виведення військ з Афганістану у залі Миляцького сільського будинку культури зібралися ветерани тієї війни.

     У переддень цієї пам’ятної дати, щоб вшанувати мужність воїнів, яким довелось нести нелегку військову службу під час локальних війн, що вирували у різних країнах світу, з глибоким сумом згадати тих, хто загинув у тій війні, відбувся урочистий захід «Афганістан – мій біль, моя пекуча пам'ять».

    Перед присутніми, зі словами вшанування виступив голова Миляцької сільської ради – Хлебович Федір Федорович. Посадовець подякував присутнім воїнам за вірне служіння Батьківщині і готовність до її захисту і патріотичне виховання молодого покоління. Побажав усім міцного здоров’я, щастя, мирного неба і нових досягнень на благо України.

     Хвилиною мовчання було вшановано полеглого воїна-інтернаціоналіста – Пігаль Михайла Олександровича, котрий  поклав своє життя на чужині.

    Сумний та водночас веселий день. З нагоди 29-ої річниці з дня виведення військ колишнього Радянського Союзу з Республіки Афганістан сільська влада вже традиційно вітає ветеранів тієї війни. Проте, кажуть військові, є у цьому вечорі і дещо веселе, – зустрічі з друзями.

     Тема афганської війни для громадян Миляцької ОТГ відома і близька і житиме вона в людській пам'яті довго, бо написана кров'ю солдат і сльозами жінок та матерів, тому такі заходи потрібні нам і ветеранам. Вони, які пройшли пекло війни є для нас взірцем мужності,честі і згуртованості, а для молоді – прикладом патріотизму.

Фото без опису


 


 

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних