A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миляцька територіальна громада
Україна

Новини громади

Дата: від до Скинути

Шановні працівники культури, майстри народного мистецтва та ветерани галузі!

Щиро вітаємо з професійним святом усіх, хто за покликанням серця присвятив своє життя благородній справі. Ваша праця завжди була, є і буде на виду. Ви створюєте людям свято та даруєте радість спілкування, несете культуру до кожного серця та кожної душі. Допомагаєте молодому поколінню долучатися до справжніх витоків української культури. Щоденно кропіткою працею клубних працівників, бібліотекарів, невтомно плекається джерело духовності, правди і краси.

00:00 09.11.2023

З Днем села Жадень!

Шановні жителі села Жадень. Прийміть наші щирі вітання з нагоди Дня села. Бажаємо Вам миру, міцного здоров`я, родинного щастя, сімейного затишку, благополуччя, достатку і здійснення найзаповітніших мрій.

07:30 08.11.2023

З Днем села Будимля

Шановні жителі с. Будимля, в цей святковий день від усієї душі зичимо Вам та Вашим родинам міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, мирного неба над головою та рідної землі під ногами!

00:23 08.11.2023

Земельні питання: як і де можна отримати консультацію юриста безоплатно

Українці, які потребують розв’язання питань щодо володіння чи користування землею, можуть безоплатно отримати консультацію юриста від системи безоплатної правничої допомоги. З початку року такою можливістю скористались понад 17 тисяч українців.

09:09 07.11.2023

З Днем автомобіліста та дорожника України.

День автомобіліста та дорожника щорічно відзначається в Україні в останню неділю жовтня і присвячене професійним водіям, автолюбителям і працівникам дорожньої сфери. 

00:20 29.10.2023

ШАХРАЙСЬКІ СХЕМИ. ПРОСТІ ПРАВИЛА БЕЗПЕКИ

У світі безліч видів шахрайських схем, які відпрацьовуються на простих громадянах. Національна поліція України розробила короткі фото-інструкції що робити, щоб не попасти в пастку до шахраїв.

15:14 25.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.