A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миляцька територіальна громада
Україна

Новини громади

Дата: від до Скинути

Вітання для призерки Перебродівського ліцею

Щиро вітаємо призерку Перебродівського ліцею Федотову Дарину Володимирівну та її вчителя Денищич Н.В. за зайняте ІІІ місце в ІІ етапі Всеукраїнської олімпіади з трудового начання (дівчата) в Сарненському районі. 

12:07 04.12.2023

Петиція про присвоєння почесного звання Героя України з врученням ордена "Золота Зірка" (посмертно) військовослужбовцю Євсовичу Петру Сергійовичу 10.10.1996 р.н.

(Для того, щоб підтримати петицію, необхідно перейти за посиланням, за необхідності авторизуватися та натиснути кнопку «Підписатися»).

12:25 01.12.2023

ЮНІСЕФ передав закладам дошкільної освіти Миляцької територіальної громади 5 боксів для раннього розвитку дітей«НУМО відкривай та розвивай»

У кожному боксі – розвиваючі та настільні ігри, зошити, книги та методичні посібники для вихователів. Дидактичні матеріали та ігри зацікавлять дошкільнят та підготують до майбутнього навчання в школі.А ще – розвиватимуть критичне мислення, вміння виконувати творчі завдання, працювати в парах чи групі.

09:00 30.11.2023

Про необхідність проведення державної реєстрації земельних ділянок.

Статтею 13 Закону України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)» визначено, що в разі, якщо до 1 січня 2025 року власник невитребуваної земельної частки (паю) або його спадкоємець не оформив право власності на земельну ділянку, він вважається таким, що відмовився від одержання земельної ділянки.

15:09 28.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.