A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миляцька територіальна громада
Україна

Інші №2 «Протокол №2 засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття вакантної посади директора Комунального некомерційного підприємства «Миляцький центр первинної медико-санітарної допомоги» Миляцької сільської ради Дубровицького району Рівненської області»

Кількість переглядів: 229
Скликання: 8
Сесія: проєкти рішень
Тип документу: Інші
Дата: 15.09.2020
Номер документу: 2
Назва документу: Протокол №2 засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття вакантної посади директора Комунального некомерційного підприємства «Миляцький центр первинної медико-санітарної допомоги» Миляцької сільської ради Дубровицького району Рівненської області
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.28 МБ)

Протокол № 2

засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття вакантної посади  директора  Комунального некомерційного підприємства «Миляцький центр первинної медико-санітарної допомоги» Миляцької сільської ради Дубровицького району Рівненської області

 

15 вересня 2020 року                                                                                                                         с. Жадень

 

Присутні:

Всього — 9 чол.;

Присутні — 6 чол.

 

Геннадій РОЖКО

 

- заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів, голова комісії

 

Інна БРИЖ

- в.о. зав. юридичним сектором, секретар комісії

     

     Члени комісії:

 

Тетяна ЗЕМЛЯНА

- лікар невропатолог КНП Дубровицька ЦРЛ;

Сергій ЛУЩИК

- лікар нарколог КНП Дубровицька ЦРЛ;

Катерина КУХАРЕЦЬ

 

- сімейна медсестра КНП «Миляцький ЦПМСД»;

Ніна ПЕТРЕНКО

- сімейна медсестра КНП «Миляцький ЦПМСД»;

Анастасія ЧМУНЕВИЧ

- сімейна медсестра КНП «Миляцький ЦПМСД»;

Інна ОСОСКАЛО

- начальник фінансового відділу сільської ради;

Василь ВИСОЧАНСЬКИЙ

- спеціаліст U-LEAD;

Відсутні з поважних причин:

А. Чмуневич, І. Ососкало, В. Височанський.

 

Конкурсна комісія створена відповідно до розпорядження Миляцького сільського голови № 94/01-04 від 05.08.2020 року із змінами внесеними розпорядженням Миляцького сільського голови № 98/01-04 від 10.08.2020 року та діє на підставі цих розпоряджень та постанови Кабінету Міністрів України № 1094 від 27.12.2017 року із змінами та в межах чинного законодавства.

Засідання конкурсної комісії є правомочним, присутні 6 членів конкурсної комісії.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

1. Розгляд заяв претендентів і доданих до них документів та вирішення питання допуску претендентів до участі в конкурсі на зайняття вакантної посади директора  Комунального некомерційного підприємства «Миляцький центр первинної медико-санітарної допомоги» Миляцької сільської ради Дубровицького району Рівненської області.

2. Про повідомлення претендентів, які допущені до участі в конкурсі на зайняття вакантної посади директора  Комунального некомерційного підприємства «Миляцький центр первинної медико-санітарної допомоги» Миляцької сільської ради Дубровицького району Рівненської області.

3. Про визначення дати наступного засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття вакантної посади директора  Комунального некомерційного підприємства «Миляцький центр первинної медико-санітарної допомоги» Миляцької сільської ради Дубровицького району Рівненської області.

1. СЛУХАЛИ: голову комісії Геннадія РОЖКА, який повторно ознайомив членів комісії з процедурою та переліком документів для претендентів на посаду директора Комунального некомерційного підприємства «Миляцький центр первинної медико-санітарної допомоги» Миляцької сільської ради Дубровицького району Рівненської області.

ВИСТУПИЛА: секретар комісії Інна БРИЖ, яка запропонувала розглянути заяви та додані до них документи в порядку надходження, та відкрила запечатаний конверт із документами й оголосила перелік документів, що подав конкурсній комісії претендент Кухарець М. В.

ВИСТУПИВ: голова комісії Геннадій РОЖКО та повідомив,  що необхідні документи згідно переліку надані в повному об’ємі, та претендент відповідає вимогам, що регламентовані оголошенням про проведення конкурсу на зайняття вакантної посади директора Комунального некомерційного підприємства «Миляцький центр первинної медико-санітарної допомоги» Миляцької сільської ради Дубровицького району Рівненської області та запропонував допустити претендента на зайняття вакантної посади директора Комунального некомерційного підприємства «Миляцький центр первинної медико-санітарної допомоги» Миляцької сільської ради Дубровицького району Рівненської області Кухарця М. В. до участі в конкурсі.

ГОЛОСУВАЛИ:     «За» - 6;         «Проти» - 0;          «Утрималось» - 0.

2. ВИСТУПИЛА: секретар комісії Інна БРИЖ, яка відкрила запечатаний конверт із документами й оголосила перелік документів, що подала конкурсній комісії претендент Миронюк С. А.

ВИСТУПИВ: голова комісії Геннадій РОЖКО та повідомив,  що необхідні документи згідно переліку надані в повному об’ємі, та претендент відповідає вимогам, що регламентовані оголошенням про проведення конкурсу на зайняття вакантної посади директора  Комунального некомерційного підприємства «Миляцький центр первинної медико-санітарної допомоги» Миляцької сільської ради Дубровицького району Рівненської області та запропонував допустити претендента на зайняття вакантної посади директора  Комунального некомерційного підприємства «Миляцький центр первинної медико-санітарної допомоги» Миляцької сільської ради Дубровицького району Рівненської області Миронюк С. А. до участі в конкурсі.

ГОЛОСУВАЛИ:     «За» - 6;         «Проти» - 0;          «Утрималось» - 0.

3. ВИСТУПИЛА: член комісії Катерина КУХАРЕЦЬ, яка запропонувала доручити секретарю конкурсної комісії І. БРИЖ, враховуючи попередні рішення комісії про допуск Кухарця М. В. та про допуск Миронюк С. А. до участі в конкурсі на зайняття вакантної посади директора Комунального некомерційного підприємства «Миляцький центр первинної медико-санітарної допомоги» Миляцької сільської ради Дубровицького району Рівненської області, протягом трьох робочих днів з дня проведення засідання з розгляду документів повідомити претендентів, які допущені до участі в конкурсі на зайняття вакантної посади директора Комунального некомерційного підприємства «Миляцький центр первинної медико-санітарної допомоги» Миляцької сільської ради Дубровицького району Рівненської області.

ГОЛОСУВАЛИ:     «За» - 6;         «Проти» - 0;          «Утрималось» - 0.

4. ВИСТУПИВ: голова комісії Геннадій РОЖКО ? запропонував наступне засідання комісії провести 23 вересня 2020 року о 13:00 годині в адміністративному приміщенні сільської ради у с. Жадень та запросити до участі в ньому учасників конкурсу на зайняття вакантної посади директора Комунального некомерційного підприємства «Миляцький центр первинної медико-санітарної допомоги» Миляцької сільської ради Дубровицького району Рівненської області Кухарця М. В. та Миронюк С. А. з метою заслуховування конкурсних пропозицій учасників, проведення з ними співбесіди та врахування відповідності учасників та їх конкурсних пропозицій встановленим вимогам.

ГОЛОСУВАЛИ:     «За» - 6;         «Проти» - 0;          «Утрималось» - 0.

Контроль за виконанням доручень залишає за собою голова комісії Геннадій Рожко.

 

Голова комісії:                            підписано в оригіналі           Геннадій РОЖКО

Секретар комісії:                        підписано в оригіналі           Інна БРИЖ

Члени конкурсної комісії:                            підписано в оригіналі           Тетяна ЗЕМЛЯНА

                                                                        підписано в оригіналі           Сергій ЛУЩИК

                                                                        підписано в оригіналі           Катерина КУХАРЕЦЬ

                                                                        підписано в оригіналі           Ніна Петренко


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.