A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миляцька територіальна громада
Україна

Звіти №- «Звіт голови Миляцької сільської ради»

Кількість переглядів: 262
Скликання: 8
Сесія: проєкти рішень
Тип документу: Звіти
Дата: 13.10.2020
Номер документу: -
Назва документу: Звіт голови Миляцької сільської ради
Прикріплені файли:
  1. Звіт (0.52 МБ)

Шановні жителі Миляцької об’єднаної територіальної громади!

                                                      

      Підходить до завершення пятирічний період в історії Миляцької об’єднаної територіальної громади, період становлення в умовах нових взаємовідносин в умовах децентралізації, період насичений різноманітними подіями, новими відкриттями, поглядами на вирішення тих чи інших проблем, які стояли перед прийняттям рішення при обєднанні.

     Це був період особливий в тому, що не дивлячись на зміни в законодавстві, які передбачали посилення відповідальності при зменшенні фінансової державної підтримки, ми зуміли справитись з різного роду складнощами, що виникали в ході роботи.

     Нам доводилось працювати в таких умовах коли ми стикались з відставанням законодавчої бази, що визначає діяльність об’єднаних громад. Основна увага була спрямована на реалізацію масштабних проектів, а це в більшості освітянський напрямок, реформування первинної медичної допомоги, шляхи вирішення проблеми безпеки та інші, які є своєрідним путівником, наміченим перед об’єднанням. При вирішенні завдань доводилось багато вивчати нового відвідувавши різноманітні семінари, тренінги, в яких крім мене приймали участь працівники апарату сільської ради, культури, старости і що в значній мірі стимулювало до більш ефективних шляхів розв’язання поставлених жителями громади завдань. А їх стоїть перед нами немало, оскільки поряд з передачею фінансування держава передає велику кількість повноважень, відповідальність за їх виконання.

      Але не дивлячись на складність завдань, завдячуючи підтримці жителів громади, багато з яких зрозуміло що дало об’єднання, депутатського корпусу, працівників апарату сільської ради нам вдалось багато реалізувати намічених планів, не дивлячись на те що, нам досталась інфраструктура наших закладів не в кращому стані, і що у фінансовому плані кожен рік був важчим від попереднього. І я дякую за цю підтримку та в свою чергу можу сказати, що ми зробили правильний крок у 2015 році пішовши на обєднання.


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних