A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миляцька територіальна громада
Україна

Дорогі краяни! З Днем Конституції України!

Дата: 28.06.2022 09:30
Кількість переглядів: 505

Сьогодні, 28 червня виповнюється двадцять шість років відтоді, як наша країна отримала важливий, основоположний для новітньої держави документ – Конституцію. Конституція – це життєве кредо України. Це базис, на якому сформована Українська держава.

 

За історичними мірками наш Основний Закон – зовсім молодий документ. Але корені його глибокі, як глибокими є корені українського народу. І ця глибина — у мудрості предків, у пам’яті століть, у традиціях та звичаях, в утвердженні української нації.

Конституція увійшла в суспільне життя, як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України. Її найвища юридична сила, верховенство права, політична, економічна та ідеологічна багатоманітність — фундаментальні засади, на яких ґрунтується сьогодення і вибудовується майбутнє українського народу. Вже чверть століття вона гарантує українцям дотримання найголовніших прав людини – права на життя, свободу, особисту недоторканість, повагу до гідності та вільний розвиток.

Для України ж Конституція – це її особистий «паспорт», який декларує цілісність, суверенітет та незалежність серед інших країн світу. Тому, ми маємо поважати і берегти Основний закон держави, який є спільною цінністю і надбанням українського народу.

Сьогодні все це у нас намагається відібрати наш тисячолітній московський ворог, який прийшов на нащу землю знову, розпаливши вогонь повномасштабної війни. Аби забрати нашу свободу та незалежність, заборонити українську мову, захопити нашу землю та знищити українців, як народ...

Але українці добре пам’ятають свій обов’язок – відстояти свою Конституцію. Ми всі об’єдналися і боронимо те, що складає наше життя. Спільно захищаємо український народ, українську землю, українську мову, нашу свободу та гідність, наше право на життя.

Герої стоять на смерть, захищаючи наше конституційне право бути вільними та незалежними.

Українці вистоять. Україна переможе. Наша Конституція буде діяти по всій Україні - від Ужгорода до Луганська, від Славутича до Севастополя.

Миру нам усім та якнайшвидшої перемоги над московською нечистю!

Слава Україні!
Разом до перемоги!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних