A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миляцька територіальна громада
Україна

«Її величність – українська книга».

Дата: 11.05.2018 11:39
Кількість переглядів: 1339

«Читайте! Читайте! Читайте! Читайте не поспішаючи, щоб не втратити жодної краплі змісту книги. Читайте! Нехай не буде жодного дня, коли б ви не прочитали хоча б однієї сторінки з нової книги»

К. Паустовський

     У квітні 1995 року Генеральна конференція ЮНЕСКО заснувала Всесвітній день книги і авторського права, який щорічно відзначається з 1996 року. Це данина поваги до книг та авторів. Головна мета свята – привернути увагу державних органів і читачів до книг як джерела отримання знань, мати доступ до духовних і матеріальних цінностей, розуміння краси і творчих досягнень людини. Адже книги – це вікно у світ культурного розмаїття, це міст, що з’єднує різні цивілізації у часі й просторі.

     Цього дня проводяться зустрічі з авторами, читання уривків із улюблених книг, різноманітні конкурси, акції на захист книги, фестивалі читання, розпродаж книг тощо. Деякі країни з  нагоди цієї дати видають одне з найпопулярніших видань і роздають його безкоштовно.

     У нашій бібліотеці було презентовано виставку «Її величність – українська книга», яка пропонує своїм читачам ряд цікавих і популярних книг українських сучасних письменників. Для дітей –  «Літературні обрії дитинства». Біля виставки проводились читання улюблених книг  та відгуки про прочитані книги.

     Щиро вітаємо всіх шанувальників книги, усіх тих, хто розвиває друковане слово, із Всесвітнім днем книги й авторського права!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних