A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миляцька територіальна громада
Україна

Новини громади

Дата: від до Скинути

Оформлення паспортних документів за кордоном

Перший відокремлений підрозділ ДП «Документ», що належить до сфери управління Державної міграційної служби України, був відкритий у Республіці Польща, у Варшаві, й почав працювати в липні 2022 року. Його роботу запровадили в межах експериментального проєкту щодо оформлення паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон українським громадянам, які виїхали з перших днів російської агресії й перебувають за межами України.

12:20 14.03.2024

14 березня - ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОГО ДОВРОВОЛЬЦЯ!

Сьогодні, у День українського добровольця, дякуємо нашим Захисникам та Захисницям, які не вагаючись стали на захист майбутнього України. В мирному житті Ви різні за професіями, за вподобаннями, за смаками, але єдиним є почуття любові до рідної країни і прагнення, щоб Україна була високорозвиненою, мирною, могутньою, квітучою та вільною державою.

09:25 14.03.2024

НЕ ПАЛІТЬ СУХУ РОСЛИННІСТЬ

Із настанням весни громадяни починають господарювати на городах, подвір’ях, прилеглих територіях. Часто таке прибирання завершується спалюванням залишків листя, сухої трави, різного сміття. У такому випадку добрі наміри при наведенні чистоти та порядку можуть мати згубні наслідки для довкілля і здоров’я людей.

15:28 13.03.2024

Де родинам загиблих захисників і захисниць України отримати безоплатно допомогу юриста чи адвоката

Родичі загиблих ветеранів війни, Захисників і Захисниць України можуть потребувати допомоги у розв’язанні юридичних питань. Отримати професійну юридичну допомогу можна, звернувшись до системи безоплатної правничої допомоги — це право гарантоване Законом України «Про безоплатну правничу допомогу». Як зазначили у пресслужбі системи БПД, у 2023 році до них надійшло понад 3,1 тисячі звернень членів родин загиблих. У 572 випадках для розв’язання питання доводилось звертатися до суду — допомога зі зверненням до суду також безоплатна.

17:05 11.03.2024

10 березня — День Державного Гімну України, одного з головних символів держави поряд із Прапором і Гербом.

Сьогодні Державний Гімн звучить на офіційних заходах і церемоніях, на спортивних змаганнях та публічних зборах, діти співають Гімн України, переховуючись у бомбосховищах, під час ракетних обстрілів ворогом, а Захисники і Захисниці – на передовій, адже саме так зараз звучить душа українського народу, який бореться за свою незалежність, волю та майбутнє. Саме так звучить єдність та незламність української нації.

00:07 10.03.2024

З ДНЕМ ЗЕМЛЕВПОРЯДНИКА!

Щороку у другу суботу березня в Україні професійне свято відзначають люди, що обрали справою свого життя роботу на рідній землі.

17:06 09.03.2024

З Днем народження, Тарасе Григоровичу!

На передодні дня народження Тараса Григоровича Шевченка, нашого національного генія, творця та борця за визволення українського народу, в закладах дошкільної освіти громади вшанували його творчість. З повагою та вдячністю діти впізнають його на портреті, декламують вірші. Бажаємо його творчості назавжди жити в наших серцях. Нехай його слова завжди будуть для нас натхненням та мотивацією на шляху до світлого майбутнього та нашої перемоги.

09:15 09.03.2024

ІІ (територіальний) етап змагань "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги" з волейболу серед хлопців та дівчат 2024 р.

8 березня 2024 р. в Миляцькій територіальній громаді на базі Жаденської гімназії стартував ІІ (територіальний) етап змагань з волейболу серед дівчат та хлопців у рамках Всеукраїнського проєкту "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги" ініційованого Президентом України Володимиром Зеленським.

18:08 08.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.