A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миляцька територіальна громада
Україна

УРОЧИСТОСТІ ДО ДНЯ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА УКРАЇНИ

Дата: 28.08.2017 21:29
Кількість переглядів: 1193

Фото без опису    23 серпня в День Державного Прапора України в селі Миляч відбулися урочистості за участю представників органів місцевого самоврядування, керівників установ і організацій, що розміщуються на території громади. Поблизу сільского будинку культури під звуки Державного Гімну України було винесено один із символів нашої держави – жовто-блакитний стяг вихованцями Миляцького НВК і воїном АТО Сергієм Петровцем.

     Після урочистого підняття Прапора всі присутні мали можливість насолодитися прекрасною концертною програмою, що була приурочена до Дня Державного Прапора і 26 річниці незалежності України. Святковий концерт було підготовлено за участю вихованців всіх навчальних закладів Миляцької громади – підростаюче покоління продемонструвало свої таланти чуттєвим читанням віршів про Україну, мелодійними піснями. Окрасою святкового концерту стали танцювальні номери у виконанні учнів Миляцького НВК. Також слова привітання зі святом прозвучали зі сцени від голови Миляцької ОТГ – Федора Хлебовича.

     Насичена святкова програма продемонструвала безмежність талантів підростаючого покоління Миляцької громади і їхнє прагнення до розбудови рідної держави.

     Додатково: День Державного Прапора України — державне свято України, присвячене одному з її державних символів — Прапору України. Відзначається щорічно 23 серпня.

   На загальнодержавному рівні свято встановлено указом Президента України Леоніда Кучми № 987/2004 «Про День Державного Прапора України» від 23.08.2004 року. Цей указ було доповнено Указом Президента України Віктора Ющенка № 602/2009 «Про внесення змін до Указу Президента України від 23 серпня 2004 року №987», яким було засновано підняття Прапора України у День Державного Прапора України і під час інших державних свят та проведення загальнодержавних заходів. Поточну редакцію указу опубліковано на сайті Верховної Ради України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних