A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миляцька територіальна громада
Україна

Культура

Всеукраїнський день бібліотек!

30-го вересня святкується День Віри, Надії, Любові, але саме цей день Указом Президента України Леоніда Кучми від 14 травня 1998 року було оголошено - Всеукраїнським Днем Бібліотек. 

16:36:09 30.09.2021

Різдво Пресвятої Богородиці та День села Смородськ.

21 вересня, цієї осінньої та прохолодної днини, щоб зігріти одне одного щирими посмішками, хорошими словами, запальними танцями та веселими піснями зібралися жителі та гості села Смородськ, щоб відсвяткувати храмове свято - Різдво Пресвятої Богородиці та День села.

14:23:29 22.09.2021

З Днем народження, наша Україно!

30 років Незалежності України - свято, яке важливе для кожного українця, свято, яке має знати і пам'ятати кожен з нас, свято Незалежності та Волі нашої солов'їної неньки! 

12:48:09 24.08.2021

День села Удрицьк!

12 липня, День свого села святкували жителі та гості села Удрицьк. Зібрались великою та дружною родиною, щоб весело та цікаво провести час на святковому концерті. Своїми творчими номерами, вітали удричан учасники художньої самодіяльності сільських будинків культури, сільських клубів та народний, аматорський, хоровий колектив Миляцької ТГ — "Поліська рідня".

15:04:40 14.07.2021

"Ой, на Івана, ой, на Купала!"

Таємничий та чарівний купальський вечір зустрів жителів та гостей села Миляч на березі озера.  Вечір традицій та пісень, свята та веселощів, танців та розваг. Як вже повелося за давньою традицією, дівчата плели вінки та пускали їх на воду, наряджали Марену - символ свята, стрибали через багаття, загадуючи найпотаємніші бажання, багато співали, танцювали та сміялись.  А ще ласували смачним кулішем та ароматною ухою, які для гостей свята приготували Якубович Сергій Петрович та Томилович Григорій Миколайович. Купальська ніч залишила після себе приємні спогади, незабутні враження та позитивні емоції.  Хочемо щиро подякувати всім, хто долучився до підготовки та проведення заходу. А також висловлюємо найщиріші слова подяки за сприяння, підтримку та надання допомоги у підготовці до свята - Кухарець Людмилі Миколаївні, Шах Віталію Миколайовичу, Легкій Ілоні Василівні та Євсович Світлані Іванівні. 

14:58:28 14.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних