A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миляцька територіальна громада
Україна

Оголошення про початок громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів у проектах містобудівної документації

Дата: 18.05.2018 11:09
Кількість переглядів: 1415

Оголошення про початок громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів у проектах містобудівної документації

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законів України «Про архітектурну діяльність», «Про регулювання містобудівної діяльності», «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення містобудівної діяльності, постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 року № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні», наказу Мінрегіонбуду України від 16.11.2011 № 290 «Про затвердження Порядку розроблення містобудівної документації», Миляцька сільська рада Дубровицького району Рівненської області повідомляє про початок громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів у проекті містобудівної документації:

«Детальний план території земельної діляни орієнтованою площею 0,3 га для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги (03.03))будівництво амбулаторії) в с. Удрицьк  по вул. Центральна».

Миляцька сільська рада повідомляє, що 27 травня 2018 року о 11:00 відбудуться громадські слухання з питання обговорення проекту Детального плану території земельної діляни орієнтованою площею 0,3 га для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги (03.03))будівництво амбулаторії) в с. Удрицьк  по вул. Центральна» розробленого ПП «Землебудпроект».

Громадські слухання відбудуться в приміщенні актової зали Комунального закладу «Удрицький навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Миляцької сільської ради Дубровицького району Рівненської області.

До початку громадських слухань проводиться реєстрація учасників на підставі паспорта або іншого документа, що посвідчує особу, які зареєстровані в с. Удрицьк. Незареєстровані особи не можуть брати участь у громадських слуханнях.

Депутати всіх рівнів та посадові особи місцевого самоврядування беруть участь з правом дорадчого голосу.

До 27 травня 2018 року просимо надавати пропозиції, зауваження, рекомендації стосовно  обговорення даного проекту у письмовій формі з відповідним обґрунтуванням до Миляцької сільської ради, або на електронну пошту: milgromada@ukr.net

Із необхідними документами щодо проекту Детального плану території земельної діляни орієнтованою площею 0,3 га для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги (03.03)) будівництво амбулаторії) в с. Удрицьк  по вул. Центральна», можна ознайомитись у Миляцькій сільській раді. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.