A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миляцька територіальна громада
Україна

23 серпня відбувся патріотичний велопробіг - естафета передачі Державного Прапора України по населених пунктах Дубровицького району на честь Дня Прапора України.

Дата: 28.08.2018 16:58
Кількість переглядів: 1034

 Фото без опису  Велодень – це щорічне велосипедне свято, котре збирає сотні велосипедистів, об’єднує абсолютно усіх любителів велосипеда, незалежно від типу ровера, стилю їзди та щоденного кілометражу.

23 серпня відбувся патріотичний велопробіг - естафета передачі Державного Прапора України по населених пунктах Дубровицького району на честь Дня Прапора України. Захід відбувся з метою популяризації здорового способу життя.

   Маршрут – естафети проліг і через територію Миляцької об’єднаної територіальної громади, зокрема це: Смородськ, Удрицьк, Хочин, Жадень, Миляч. Жителі цих сіл віднеслися з розумінням до даного заходу та охоче долучилися до патріотичного велопробігу. Чоловіки та жінки, спортсмени та аматори, люди вже пенсійного віку та навіть дошкільнята виявили не аби яке бажання долучитися до спортивного свята. До прикладу, наймолодшим  учасником «Велодня» Миляцької ОТГ був 3 - річний Влад Гнедько. В усіх селах нашої громади, через які проліг маршрут колони велосипедистів,  жителі урочисто зустрічали Державний Прапор України з великим патріотичним та спортивним настроєм.

   Керівництво Миляцької об’єднаної територіальної громади щиро висловлює слова подяки старостам сіл, через які проходив маршрут, усім жителям, які не жаліючи свого ні часу ні сил, підтримали святковий захід і взяли в ньому активну участь.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних