A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миляцька територіальна громада
Україна

У Миляцькій громаді відзначили День захисника України

Дата: 16.10.2018 10:27
Кількість переглядів: 888

12 жовтня в Будинку культури села Миляч святковим концертом засвідчували повагу всім, хто носить військову форму, хто відстоював і відстоює цілісність нашої країни, захищаючи кожного з нас.Фото без опису

Найкращі слова та найщиріші пісні звучали на адресу українських воїнів-захисників.

За вікову історію української народності наша земля не один раз закликала своїх синів стати на її захист. І ніколи ці заклики до оборони рідного краю не залишилися не почутими. Сповнені мужності та рішучості українські солдати боронять рідну землю від вторгнення ворога і сьогодні. Чимало серед учасників бойових дій і тополян.

В ході концерту піснею Україну та її синів величали вокалісти від закладів культури клубного типу та танцювальний колектив Миляцького НВК. Кожен твір у їхньому виконанні був сповнений любові до рідної землі та віри в перемогу. Особливий емоційний відгук у глядачів викликала пісня «Ми бажаєм Вам добра», яка прозвучала у виконанні дуету Жаденського СК у складі: Ярмошевич Карини та Насті Столярець .

Нікого не залишили байдужим «Нам є що захищати» у виконанні соліста Смиородського СК. А низка українських народних пісень відповідної тематики, від аматорського фольклорного колективу «Берегиня», переконливо довела, що історія має здатність повторюватися, але попри все, не змінюється готовність українських захисників боронити найдорожче.

Тож нехай кожен день наближає перемогу, адже мільйони людей вірять, що небо нашої України-матері буде мирним, бо його захищають славні воїни, яким довіряють найдорожче, найсвітліше – оберігати мир!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних