A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миляцька територіальна громада
Україна

Новорічно-різдвяні святкування в Миляцькій ОТГ

Дата: 23.01.2019 10:53
Кількість переглядів: 1056

Новорічно-різдвяні  свято – це, без сумніву, довгоочікувана казка для всіх дорослих і дітей. Протягом січня відбулася низка цікавих Новорічних дійств у сільських закладах культури Миляцької ОТГ.

Особливо, хочеться відмітити працівників Миляцького СБК – директора - Ярмошевич Т.Г. та художнього керівника – Пасько О.В.

Ваша праця завжди на видуви даруєте людям свято, допомагаєте молодому поколіннюдолучатися до справжніх витоків української культури, примножєте культурну спадщину нашоїгромади. 

Ці новорічні заходи складалися з безлічі яскравих моментів, які сприймалися глядачами  на одному диханні і сприяли чудовому  настрою.

Різдво – одне з найбільших християнських свят, що наповнює наші серця сподіваннями, гарним настроєм та радістю. У різдвяний вечір кожен з нас почувається трішки дитиною, яка вірить у чудеса і різдвяну казку.

Вже стало доброю традицією у дні різдвяних свят проводити новорічно-різдвяний фестиваль «Різдвяні піснеспіви» на території Миляцької ОТГ. Отож, 17 січня 2019 року в селі Удрицьк відбулося свято «Різдвяна зірка».

Вдалий сценарій у поєднанні із різноманітними автентичними колядками створили хороший настрій у залі місцевого клубу. На сцену виходили колективи з кожного куточка села та звеличували  колядками, щедрівками Різдво Христове, але по-своєму, по-особливому, заздалегідь підготувавшись.

         Щиро і радісно доносили віншування і неповторні колядки колядники із Удрицького та Хочинського СБК, Миляцького НВК (керівник Н.П.Жакун), Миляцького СБК (керівник Т.Г.Ярмошевич), Жаденського СК (керівник С.Є.Перепелиця), Будимлянського СК (керівник О.П.Молчанович), Смородського СК (керівник І.Д.Карпович), Жаденського НВК.

Вдало доповнили савято сучасні колядки у виконанні вокалістів Удрицького НВК Цьоби Іринки та Якимович Анастасія (керівник Л.А.Легка), Пламади Віти – директора Удрицького СБК, а хореографічний колектив «Вікторія», додав яскравості та неперевершеності даному виступу. Різдвяні піснеспіви лунали на честь народженого Богомладенця Христа, радували людські серця та душі.

А учасники різдвяного дійства прославили народженого Христа різдвяним вертепом (керівник І.М.Дячок).

З вітальним словом до присутніх звернулася староста села Удрицьк Пігаль Н.В. привітавши всіх присутніх та учасників свята з Різдвяними святами, а також подякувала усім, хто долучився до організації і проведення різдвяного дійства.

На завершення усі побажали одне одному «Многая літа» і заспівали усім відому колядку  «Нова радість стала». Велично, зворушено здійнялася українська колядка увись. Дзвінкі жіночі альти у поєднанні з мужніми чоловічими басами створили неперевершену різдвяну імпровізацію, котру, надіюсь, повторимо і в наступному році. Дай Боже!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.