A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миляцька територіальна громада
Україна

«Фортуна» Миляцької ОТГ друга в області з футзалу»

Дата: 19.02.2019 10:09
Кількість переглядів: 930

16 лютого в м. Костопіль відбувся Чемпіонат Рівненської області з футзалу 2019 року серед дівчат 2004 – 2005 р.н. В даних змаганнях взяла участь і команда «Фортуна» Миляцької ОТГ.

Фото без опису

Юні спортсменки впевнено здобули стартову перемогу над  командою Немовицької ОТГ.  Друга зустріч виявилася дещо напруженішою проти команди  ДЮСШ м. Вараш, проте наполегливі дівчата Миляцької ОТГ  показуючи себе бійцем високого рівня з сильним спортивним характером змогли здобути перемогу, та вийти у фінал. «Фортуна» не мала намірів збивати темп, і у фінальній зустрічі зустрілася з ДЮСШ м. Гоща. Боротьба на майданчику очікувалась відразу, тому що команди були дійсно сильні й бажали перемоги в фіналі, але згодом наші спортсменки де що збавили оберти, можливо й втома вдалась в знаки, все ж таки суперники не прості, але як-не-як команда «Фортуна» боролася до кінця, зі всіма силами, що залишилися, можливо не вистачало трохи мотивації, можливо втома. Отже, юні спортсменки з Миляцької ОТГ другий рік поспіль зайняли друге місце. Це дуже гідно з боку молодих дівчат, де вони дійсно набирають колосального досвіду, як в грі так і в стихії бійцівського характеру.

   «Фортуна» Миляцької ОТГ під керівництвом вчителів фізичної культури Жакунця Миколи Миколайовича              ( Перебродівський НВК) та Торчило Володимира Федоровича (Будимлянський НВК) сповнена оптимізму, готова самовіддано тренуватися, популяризувати футбол серед підлітків, захищати честь громади. Щира подяка дітям за високу результативність під час спортивних змагань та гідну презентацію нашої громади на обласному рівні; їхнім батькам, котрі завжди йдуть поруч зі своїми дітьми до перемог; адміністрації шкіл та вчителям фізичної культури за високий рівень організації роботи з обдарованими учнями. Вітаємо переможців, бажаємо не зупинятися на досягнутому та здобувати нові перемоги! Віримо, що ви — майбутня спортивна еліта нашої обєднаної територіальної громади, яка відроджується і розправляє свої могутні крила. 
        

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних