A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миляцька територіальна громада
Україна

Миляцька ОТГ – перша в північній зоні

Дата: 25.02.2019 13:48
Кількість переглядів: 847

   21 лютого в управлінні молоді та спорту Рівненської ОДА відбулося колегія на якій підсумували роботу минулого року та плани на 2019 рік.

Фото без опису


   Заступник голови ОДА Олександр Корнійчук вручив відзнаку Миляцькій ОТГ, яка посіла перше місце за підсумками спортивно-масових заходів та заходів з фізичної культури і спорту Територіальної організації громадської організації «Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос»» у  Рівненській області в обласних сільських спортивних іграх Рівненщини – 2018 року серед команд об’єднаних територіальних громад північної зони.

   Найтепліші слова вдячності хочеться сказати спортсменам, чия праця і допомога неможливо оцінити! Завдяки вашій підтримці та активній участі, Миляцька ОТГ  на високому рівні підтвердила свій статус спортивної громади Рівненщини – 2018 року. Здоров’я і невичерпної енергії вам, друзі! Нехай у ваших оселях завжди панують мир, тепло, затишок та взаємопідтримка. Бажаємо Вам і надалі спрямовувати ваші творчі зусилля і професійну майстерність на примноження спортивних здобутків Миляцької об’єднаної територіальної громади. Ви найкрутіші!

   Для нас дуже важлива підтримка наших спонсорів, адже їх увага і небайдужість також дають нам можливість здобувати перемоги на різних змаганнях, виявляти свої помилки, постійно вдосконалюватися, знаючи, що у нас є надійна підтримка і допомога.

  "Праця не тільки там, де людина сіє хліб або садить дерево.

Найбільш тонка, найбільш складна праця, коли людина приходить до людини, бачить у її очах, читає "поміж рядків" її поклик про допомогу.

Ця праця є вищою мірою людського духу".

   Бажаємо нашим спонсорам здоров’я, миру, злагоди й достатку. Нехай все задумане вами збудеться, а ми вас у цьому і підтримаємо. А ще б хотілося, щоб  таких щирих і душевних людей навколо нас і взагалі було побільше.

   Фізична культура і спорт дарують відчуття повноти життя, загартовують волю і характер, об’єднують усіх нас у єдину спортивну родину. спорт також виступає безцінним джерелом чудового настрою й оптимізму.

 

Спеціаліст молоді та спорту Миляцької ОТГ

 Григорій Томилович


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних