A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миляцька територіальна громада
Україна

Відкриття міні-футбольного поля зі штучним покриттям в селі Миляч.

Дата: 29.03.2019 09:55
Кількість переглядів: 1148

     Урочиста подія відбулась 26 березня 2019 року у селі Миляч Миляцької об’єднаної територіальної громади – офіційне відкриття нового міні-футбольного поля зі штучним покриттям. Сучасний міні-стадіон розмірами 42х22 метри облаштували на території навчального закладу громади – Миляцького навчально-виховного комплексу, в якому навчається майже 300 дітей. Варто зауважити, що у цьому навчальному закладі особлива увага приділяється фізичній культурі та спорту, культивуванню серед дітей та молоді здорового способу життя. Тож відкриття футбольного поля зі штучним покриттям, де діти зможуть займатись улюбленим видом спорту незалежно від пори року, дасть можливість маленьким футболістам не лише підвищувати спортивну майстерність, а й гартувати своє здоров’я та більше часу проводити на свіжому повітрі. Використовуватиметься футбольне поле й для організації змагань з міні-футболу.  

     На урочисте відкриття спортивного майданчика завітали: дружина Президента – Марина Порошенко, народний депутат України Василь Яніцький, голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко та його заступник Світлана Богатирчук-Кривко, голова Рівненської обласної ради Олександр Данильчук, депутат Рівненської обласної ради Віталій Сухович, начальник управління освіти і науки Рівненської ОДА Григорій Таргонський, голова Дубровицької районної державної адміністрації Микола Петрушко, голова Дубровицької районної ради Микола Кухарець, голова Миляцької ОТГ Федір Хлебович.

     Вітаючи присутніх з цією подією перша леді країни зауважила, що завжди приємно брати участь у відкритті нових об’єктів. Марина Анатоліївна висловила сподівання, що такі заходи сприятимуть розвитку різних видів спорту в Миляцькій ОТГ.

     У своєму вітальному слові народний депутат України Василь Яніцький звернувся до присутніх, та наголосив на тому, що відкриття такого чудового, сучасного майданчика надасть змогу спортсменам Миляцької ОТГ проводити комфортні тренування з футболу, та зауважив, що вже невдовзі розпочнеться будівництво ще одного такого міні-футбольного поля на території Миляцької ОТГ в селі Переброди. 

     Нове футбольне поле одразу випробували юні спортсменки. На завершення заходу на новому майданчику відбувся  турнір  з міні-футболу серед дівчат між командами Миляцького НВК та Перебродівського НВК Миляцької ОТГ, командами  Людинського НВК з сусідньої Висоцької ОТГ та команда Берестівського НВК Дубровицького району. Перемогу здобула команда Перебродівського НВК, друге місце посіла команда господарів-Миляцького НВК, третьою стали сусіди з Висоцької ОТГ-команда Людинського НВК. Всі учасники змагань отримали від гостей заходу футбольні м’ячі та футбольну атрибутику. Кубками, медалями, статуетками та грамотами були нагороджені команда-переможець та фіналісти від депутата обласної ради Віталія Суховича.

    На закінчення слід сказати, що цього дня всі отримали позитивні емоції, вболіваючи за змагання юнацьких команд. Навіть холодна погода не завадила хорошому настрою учасників заходу.

   Нове міні-футбольне поле зі штучним покриттям — це нові можливості для занять спортом, підтримки здорового способу життя та забезпечення необхідного фізичного розвитку для підростаючого покоління мешканців села Миляч та Миляцької громади!




« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.