A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миляцька територіальна громада
Україна

Відсвяткували День села Удрицьк!

Дата: 15.07.2019 10:55
Кількість переглядів: 803

Звивається стежиночка до рідного села,

Та найдорожча жилочка, де молодість пройшла,

Та ниточка без вузликів, що в серці я ношу,

Та найсвятіша музика, якою дорожу

 

 12 липня в мальовничому селі Удрицьк було шумно і весело. Атмосера була насичена емоціями, оскільки в цей день відбувалося святкування дня Села.
     Розпочалося свято із святкового богослужіння в церкві Святих Петра і Павла. На божественну літургію прибули священникі сусідніх сіл і районів. Приємно, що у церкві було багато людей похилого віку, молоді, дітей. Всі разом молилися за благополуччя і мир в Україні.
Згодом всі люди та гості зібралися біля сільського будинку культури щоб продовжити свято де на малечу чекали батути ,надувна гірка, солодка вата. та інші розваги.
     Такими словами розпочали святковий концерт «З родини йде життя людини".». Для жителів наших сіл і гостей лунали музичні вітання від самодіяльних колективів із Будимля, Миляч, Хочин. З чудовим святом людей вітав сільський голова Миляцької ОТГ бажаючи всім здоров'я, злагоди, добра божого благословіння Федір Федорович Хлебович. 
Програма святкування була насиченою. Закінчилося свято веселим масовим гулянням.
     Село живе... Не одну сотню літ молитвою зустрічає світанок і продовжує день. В золотаво туманах прокидаються воно щоранку, як і багато літ тому. І ми вдивляємося в його усміхнене, добре обличчя. Село вітає нас щедрими кетягами калини, п'янким запахом сіна і матіоли... Рідна батьківська земля..Ми з неї вийшли і до неї сьогодні прийшли на побачення. Отож, не цураємося, завжди приходьмо до неї на поклін...
     Рідне село! Воно справді зігріває душу кожного із нас. Це тепло проникає глибоко до серця. І де б ми не були, а невидимі промінчики притягують до себе, кличуть із далеких доріг до рідного села, до отчого дому. Здається, нема нічого кращого на світі за побачення із знайомими вулицями,батьківською хатою. 

 

 Директор Удрицького СБК
Пламада Віта.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.