A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миляцька територіальна громада
Україна

Спортивні змагання в селі Нобель

Дата: 29.07.2019 12:43
Кількість переглядів: 1149

   В селі Нобель Зарічнянського району стало уже доброю традицією проводити турнір з волейболу серед ветеранів присвяченого памяті Петра Ходневича куди запросили і команду Миляцької ОТГ. Керівництвом громади було ініційовано участь команди Миляцької ОТГ у турнірі. Протягом двох днів 27 та 28 липня на волейбольних  майданчиках мальовничої Нобельської землі біля школи мали можливість показати свою майстерність у змаганнях з волейболу 6 команд: ВК «Любешів» Волинської області, Зарічненська РДА, смт Зарічне, ВК «Бродниця», Локницька ОТГ та Миляцька ОТГ. Команди показували цікаву і безкомпромісну боротьбу, адже всі прагнули виступити якнайкраще і здобути перемогу над своїми суперниками. В груповому етапі Милячани впевнено здобули перемоги над командами «Бродниця» та «Локницької ОТГ», та вийшли з першого місця, де у фіналі зустрілися з командою смт Зарічне.   Команди показували цікаву і безкомпромісну боротьбу, адже всі прагнули виступити  якнайкраще і здобути перемогу над своїми суперниками, де нашій команді вдалося вирвати перемогу над хлопцями з Зарічного.

Фото без опису

   За підсумками змагань перше місце виборола команда «Миляцької ОТГ, виявивши справжній спортивний характер та жагу до перемоги. Друге місце у турніри здобули гравці  смт Зарічне.  Третє місце посіла команда   ВК «Любешів». 

   Беручи до уваги, все те, що відбувалось на майданчику в цілому, можна сказати – кожен продемонстрував свій клас, і показали глядачам чудову гру. Щиро вдячні гравцям за такий чудовий турнір, який приніс купу позитивних та надихаючих емоцій. Саме таке повинно існувати в спорті, спорт – це завжди сила, сила яка надихає всю націю.

  Отже, вітаємо нашу збірну команди Миляцької ОТГ за зайняте перше місце, щира подяка нашим хлопцям за їхню плідну працю, бажаємо їм натхнення та ще більших здобутків у майбутньому, та здобути ще не одну перемогу. Велика подяка всім хто прийшов і підтримав команди!

   Для нас також дуже важлива і підтримка наших спонсорів, адже їх увага і небайдужість також дають нам можливість здобувати перемоги на різних змаганнях, виявляти свої помилки, постійно вдосконалюватися, знаючи, що у нас є надійна підтримка і допомога.

   Бажаємо нашим спонсорам здоров’я, миру, злагоди й достатку. Нехай все задумане вами збудеться, а ми вас у цьому і підтримаємо. А ще б хотілося, щоб  таких щирих і душевних людей навколо нас і взагалі було побільше.

 

Гравці команди Миляцької ОТГ висловлюють слова ПОДЯКИ за участь у даних змаганнях

- директору СПП «Хлібороб» Томіловичу Михайлу Миколайовичу;
- лісничому Миляцького лісництва Висоцького ДЛГ Хомичу Вячеславу Володимировичу;

- лісничому Більського лісництва Висоцького ДЛГ Шах Віталію Миколайовичу;

- підприємцю села Переброди Чмуневич Анатолію Івановичу.

 

Спеціаліст молоді та спорту Миляцької ОТГ  

Григорій Томилович

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних