A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миляцька територіальна громада
Україна

Представлення членів ДПК села Жадень

Дата: 11.09.2019 15:20
Кількість переглядів: 631

Добровільна пожежна команда - це протипожежне громадське об‘єднання, засноване фізичними особами або юридичними особами приватного права, основною метою реагування та ліквідацією надзвичайних ситуацій,  якого є участь у проведенні заходів із запобігання виникненню пожеж, організації їх гасіння.

Фото без опису

11.09.2019 року до Миляцької ОТГ в центр громадської безпеки с. Жадень завітали заступник Головного управління ДСНС Мохрик О.П. та його співробітник на представлення 12 членів ДПК с. Жадень та вручення їм Посвідчення про проходження спеціальної підготовки, які пройшли навчання в Сарненському пожежно-рятувальному загоні ДПРЗ-5. Представники ГУ ДСНС нагородили ДПК с. Жадень подарунками (12 пар рукавиць пожежника)

На честь відкриття приміщення нової місцевої пожежної команди в селі Жадень, вступне слово мали сільський голова Миляцької сільської ради Хлебович Ф.Ф., заступник ГУ ДСНС Мохрик О.П.  та завідувач сектором освіти Миляцької ОТГ Якубович С.П.

Голова Миляцької сільської ради Федір Хлебович зазначив, що підрозділи місцевих пожежних команд створені насамперед для гарантування безпечних умов життєдіяльності мешканців громади, а також для формування тісної взаємодії із державними пожежно-рятувальними підрозділами району при реагуванні на надзвичайні ситуації та проведення рятувальних заходів різного характеру.

«Присутність пожежної команди у сільській місцевості це більше, ніж необхідність. Під час виникнення надзвичайної ситуації кожна хвилина є важливою. У багатьох випадках від цього залежить життя людей. Коли пожежна частина близько, це гарантія того, що рятувальники зможуть оперативно прибути і ліквідувати наслідки надзвичайної ситуації», – наголосили під час церемонії очільники громади та представники ГУ ДСНС.

На дійство були запрошені учні КЗ «Жаденського НВК» де було вказано, що воно підростаюче покоління, яке уже має змогу попередити у виникненню та запобіганню пожежі, та в зв’язку із чисельною кількістю пожеж, які виникають саме у житлових секторах та екосистемах, а також з метою виховання  населення села свідомого ставлення до власної безпеки і безпеки оточуючих, підвищення рівня знань правил пожежної безпеки, недопущення виникнення пожеж. Величезною кількістю пожеж у лісових зонах, на відкритих територіях, сміттєзвалищах, торфовищах через необережність поводження з вогнем.

 

                            



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних