A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миляцька територіальна громада
Україна

Вшанували подвиг материнства!

Дата: 16.12.2019 09:34
Кількість переглядів: 854

13 грудня голова Миляцької сільської ради об'єднаної територіальної громади Федір Федорович Хлебович вручив посвідчення і нагрудний знак двом жителькам села Переброди та жительці села Будимля, яким згідно з Указом Президента України, було присвоєно почесне звання "Мати-героїня”. З державною нагородою він щиро привітав матерів, які народили і виховали по п’ятеро дітей, а саме: Ладику Ніну Василівну, Торчило Віту Василівну, Чмуневич Наталію Іванівну.

Фото без опису

У вітальній промові сільський голова Федір Хлебович зазначив, що найніжніші, найсокровеніші, найкращі слова ми бережемо в своїй душі для матерів. «Бо немає любові сильнішої від материнської, немає ніжності ніжнішої від ласки і клопотів материнських, немає тривоги тривожнішої від безсонних ночей і незімкнутих очей материнських. Безперечно, справжній героїзм жінки полягає у самовідданості, у тому, що все краще вона віддає дітям і лише тоді вони виростають добрими людьми, якими пишається світ і найрідніша їхня ненька.  Проходять роки і настає час, коли ми по-справжньому розуміємо, що значить для нас мама, яка чекає на тебе щодня, яка переживає за тебе і разом з тобою, бо ти завжди її дитина», - акцентував Федір Хлебович. Він сердечно побажав матерям-героїням міцного здоров’я і наснаги, вдячних дітей і люблячих онуків та Божої опіки на довгі і щасливі роки життя.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних