A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миляцька територіальна громада
Україна

Шашко-шаховий турнір імені Арсена Левковича

Дата: 17.01.2020 17:50
Кількість переглядів: 615

17 січня 2020 року в КЗ «Жаденський НВК» відбувся шашко-шаховий турнір імені Арсена Левковича. Котрий рік поспіль любителі шашок і шахів приїжджають до мальовничого села Жадень аби пограти в ці ігри та вшанувати пам'ять нашого земляка Арсена Левковича.

Фото без опису

Арсен Михайлович Левкович – лауреат обласної молодіжної премії ім.. М.Максися, як композитор шахових задач, а також – чудовий письменник! Народився саме у  селі Жадень. Арсен вчився у звичайній восьмирічці, нашого села, але школярем був незвичайним: друзі його носили до школи на руках. Так тривало 8 років. Після закінчення восьмирічки Арсен Левкович переїхав у м.Дубно, де вчився у місцевій школі – інтернат. 1961 року А.Левковича не стало, але пам'ять про нього живе до цих пір.

До нашого навчального закладу прибули команди з Переброд, Миляч, Удрицьку, Бдимля та Велюня. На святі були присутні такі гості Хлебович Федір Федорович  голова Миляцької сільської ради, Рожко Геннадій Степанович заступник голови Миляцької сільської ради, Якубович Сергій Петрович завідуючий сектором освіти Миляцької сільської ради, Костючек Сергій Олександрович головний лісничий ДП «Висоцького лісгоспу», Сєдов Іван Федорович лісничий Жаденського  лісництва, Денищич Наталія Кирилівна староста села Жадень.

Пограти у гру могли всі бажаючі.   Нагородження відбувалося у дві категорії: дівчата та хлопці (шашки і шахи). Гра тривала цікаво та енергійно, адже кожен хотів отримати перемогу. Але судді, підрахувавши бали усіх учасників, визначили переможців, котрих нагородили грамотами та кубками.

Перемогу у шашках серед хлопців отримали: 1 місце – Хомич Олександр (КЗ «Перебродівський НВК»), 2 місце – Ільчук Роман  (КЗ «Жаденський  НВК»), 3 місце – Щур Іван  (КЗ «Удрицький  НВК»);                шахи: 1 місце – Ярошевич Максим (КЗ «Удрицький НВК»), 2 місце – Жакунець Іван (КЗ «Жаденський НВК»), 3 місце – Собко Олексій (Велюнський  НВК).                           

Дівчата (шашки): 1місце – Столярець Анастасія (КЗ «Жаденський НВК»), 2 місце – Легка Тіна (КЗ «Жаденський НВК»), 3 місце – Чмуневич Катерина (КЗ «Перебродівський НВК») ;   

шахи: 1 місце – Денищич Лілія  (КЗ «Жаденський НВК»), Жакунець Марія (КЗ «Жаденський НВК»), Ромаш Вікторія  (Велюнський НВК).               

Колектив КЗ «Жаденського НВК» висловлює щиру подяку за підтримку в організації турніру ДП «Висоцький лісгосп» в особі Торчила Віталія Федровича, а також приватним підприємцям Перепелиці Олександру Яковичу та Чмуневичу Анатолію Івановичу!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних