A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миляцька територіальна громада
Україна

Волейбольний турнір пам’яті Івана Ілліча Кузки

Дата: 20.02.2020 14:00
Кількість переглядів: 1175

19 лютого у Миляцькому НВК вже третій рік поспіль традиційно було проведено турнір з волейболу серед учнівських колективів ЗСО приурочений  вшанування пам’яті вчителя фізичної культури Миляцького НВК, прекрасної людини, нашого земляка, товариша і друга – Кузки Івана Ілліча.

Фото без опису

      Привітати спортсменів на волейбольне свято завітали голова Миляцької сільської ради - Хлебович Федір Федорович, директор СПП «Хлібороб» - Томілович Михайло Миколайович, директор Висоцького лісгоспу – Торчило Віталій Федорович, лісничий Миляцького та Більського лісництва – Хомич Вячеслав Володимирович та Шах Віталій Миколайович, які   привітали учасників змагань,  побажали їм яскравої гри на нелегкому і тернистому шляху до  перемоги та подарували спортивний інвентар господарям (волейбольні м’ячі) та фінансову допомогу призерам турніру.

            Ігри на майданчику виявилися дуже яскравими, захоплюючими та інтригуючими. На змаганнях взяло участь 7 команд: Миляч, В.Озера, Залужжя, Заслуччя, Осова, Удрицьк та Дубровицький ліцей. Змагання відбувалися в двох групах за коловою системою. Грали з поперемінним успіхом, зміною лідерства, влучними ударами, прикрими ненавмисними помилками. Усі команди виявилися досить сильними та безкомпромісними.

       За результатами змагань  бронзовим призером змагань стала команда Залужського НВК здобувши перемогу у спортсменів з Миляцького НВК. До фіналу потрапили Осівський та Великоозерянський НВК, де у дуже нелегкій та напруженій боротьбі переможцем стала команда Великих Озер

    Переможці, призери турніру отримали заслужені нагороди – кубки, грамоти та  фінансову підтримку від спонсора змагань.  Учасники турніру дуже змістовно та з задоволенням провели час, з нетерпінням чекаючи наступних змагань.

 

Спеціаліст молоді та спорту

Миляцької ОТГ Григорій Томилович



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних