A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миляцька територіальна громада
Україна

Профілактичний рейд по родинах які опинилися в складних життєвих обставинах.

Дата: 15.06.2020 14:53
Кількість переглядів: 548

За ініціативи відділу соціальних служб Миляцької сільської ради 15.06.2020 р. в селах Миляч та Лугове було проведено профілактичний рейд по родинах які опинилися в складних життєвих обставинах.

У даному вкрай важливому заході взяли участь начальник відділу служби у справах дітей Миляцької ОТГ Головачук Л. Г., староста села Лугове, Біле Кухарць О. А. та поліцейський офіцер громади Шах О. М.
В ході рейду відвідано 2 сім'ї.

Члени рейдової групи з батьками провели профілактично-роз’яснювальні бесіди про належне виконання батьками своїх обов’язків щодо недопущення жорстокого поводження з неповнолітніми, запобігання торгівлі дітьми, недопущення найгірших форм праці, недопущення дітьми пропусків навчання без поважних причин, шкідливого впливу алкоголізму, наркоманії, тютюнопаління на дитячий організм тощо.
Головною причиною бездоглядності дітей та поганих житлових умов залишається вживання батьками алкогольних напоїв, безробіття та небажання піклуватися за своїми дітьми.
Відділ соціальної служби Миляцької ОТГ та поліцейський офіцер громади роблять все від них залежне, аби вберегти дітей та врятувати їх від кримінального світу, асоціального життя та біди, яка може на них очікувати. Поліцейські закликають громадян бути уважними, відповідальними, приділяти більше уваги своїм дітям та їхнім проблемам, а у випадку, якщо ви не можете знайти спільної мови зі своєю дитиною, не кидати все напризволяще, а звернутися до спеціалістів.
Під час операції також під контроль офіцера громади потрапили сімейні бешкетники, схильні до скоєння злочинів на побутовому грунті, алкоголіки, неблагополучні сім'ї, квартири-збіговиська.
Поліцейський офіцер громади Шах О.М. звертається до жителів громади з проханням не залишатися байдужими до чужої біди і повідомляти про сімейно-побутові конфлікти, про виявлення підозрілих предметів і осіб, які проживають в на території Миляцької ОТГ по телефону «02», а також особисто поліцейському офіцеру громади за вказаним номером телефону: 0672549787.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних