A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миляцька територіальна громада
Україна

Поліцейська станція запрацювала у Миляцькій ОТГ

Дата: 18.06.2020 09:25
Кількість переглядів: 511

17.06.2020року в Миляцьку сільську раду (ОТГ)  завітали гості з району: голова Дубровицької РДА, голова Дубровицької районної ради, Т.В.О. начальника  Дубровицького відділення поліції Сарненського відділу Головного управління Національної поліції  в Рівненській області та його заступник, директор ДП «Висоцький лісгосп» на представлення  поліцейської станції, яка знаходиться  в «Центрі Безпеки» с. Жадень  та службового автомобіля для поліцейського офіцера громади отриманий  на основі концепції проєкту «Поліцейський офіцер громади».

Фото без опису

    Автомобіль має стати своєрідним «офісом на колесах» для офіцера громади, який не повинен сидіти у кабінеті, а має більше часу проводити, вирішуючи безпекові питання на території ОТГ. Кожен транспортний засіб укомплектований всім, що може знадобитися працівнику поліції в процесі роботи.  Отож з квітня 2020 року приступили   до роботи поліцейські офіцери громади. Перед призначенням кожен із них пройшов багатоетапний відбір, спеціальну поглиблену підготовку за участі українських та іноземних фахівців та стажування на базі поліції Дніпропетровської області, яка стала пілотною в проєкті.

«Суть цього проєкту полягає у реальному партнерстві між громадами і поліцією. Громади від самого початку брали участь у відборі поліцейських, створенні для них належних умов праці, і ми це дуже цінуємо. В рамках цього проєкту ми намагаємося максимально наблизити поліцію до населення, особливо це актуально для найвіддаленіших громад».

                  Поліцейським офіцером громади були проведенні заходи населенню с. Жадень по оповіщенню  у зв’язку з епідеміологічною ситуацією, що склалася на території сільської ради, з метою запобігання поширенню на території сільської ради гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних