A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миляцька територіальна громада
Україна

Державна прикордонна служба України Західне регіональне кправління Луцький прикордонний загін інформує!

Дата: 26.06.2020 10:03
Кількість переглядів: 959

Кабінетом Міністрів України прийнято постанову від 13.05.2020 року № 362 « Прочасткове зупинення дії Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Білорусь про безвізові поїздки громадян».

Фото без опису

Згідно з положеннями цієї постанови з 01.09.2020 року скасовується можливість використання паспорта громадянина України для цілей виїзду з України до Республіки Білорусь та перебування в Республіці Білорусь на умовах, передбачених вказаною Угодою.

Вказані зміни імплементуються з метою удосконалення процедур природного контролю громадян України під час виїзду з України в Республіку Білорусь, посилення боротьби з підробкою документів, що посвідчують особу і підтверджують громадянство України, та забезпечення належної протидії загрозам у сфері безпеки державного кордону України.

Водночас, враховуючи положення частини 4 статті 1 Закону України «Про порядок виїзду з України і в'їзду в Україну громадян України». Відповідно до якого громадянин України ні за якиї підстав не може бути обмежений у праві на в'їзд в Україну, здійчнюватиметься безперешкодний пропуск громадян України під час в'їзду в україну, тз території Республіки Білорусь як з документами, дійсними для виїзду за кордон, так і з паспортом громадянина України.

З огляду на гуманний аспект, для громадян України – жителів прикордонних районів україни, які межують з Республікою Білорусь. Залишається чинним режим поїздок в Республіку Білорусь по внутрішнім паспортам та свідоцтвам про народження (для осіб до 18 років) відповідно до Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Білорусь про порядок перетинання українсько-білоруського державного кордону громадянами, які проживають у прикордонних районах від 12.12.1998 року.

 

 

 

                                        Дякуємо за співпрацю!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних