A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миляцька територіальна громада
Україна

Конкурс

Дата: 24.06.2021 08:56
Кількість переглядів: 2164

Фото без опису

Оголошення про конкурс на заміщення вакантної посади директора

Комунального закладу «Удрицький навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Миляцької сільської ради Дубровицького району Рівненської області».

       Відповідно до рішення сесії Миляцької сільської ради Сарненського району Рівненської області від 04.06.2021 року № 109 «Про затвердження Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти,  що перебуває у комунальній власності Миляцької сільської ради Сарненського району  Рівненської області», Миляцька сільська рада Сарненського району Рівненської області  оголошує конкурс на заміщення  вакантної посади директора Комунального закладу «Удрицький навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Миляцької сільської ради Дубровицького району Рівненської області., місце знаходження закладу: 34113, Рівненська область, Дубровицький район, село Удрицьк, вул. Центральна, 37.

Вимоги до претендентів:

  • керівником закладу загальної середньої освіти може бути особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу освіту ступеня не нижче магістра, стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше трьох років, організаторські здібності, стан фізичного і психічного здоров’я, що не перешкоджає виконанню професійних обов’язків, пройшла конкурсний відбір та визнана переможцем конкурсу;
  • не може обіймати посаду керівника закладу загальної середньої освіти особа, яка є недієздатною або цивільна дієздатність якої обмежена,  має судимість за вчинення злочину, позбавлена права обіймати відповідну посаду, за рішенням суду визнана винною у вчиненні корупційного правопорушення, за рішенням суду визнана винною у вчиненні правопорушення, пов’язаного з корупцією,  підпадає під заборону, встановлену Законом України "Про очищення влади".

Усі бажаючі, які відповідають встановленим кваліфікаційним вимогам на посаду керівника закладу загальної середньої освіти, можуть взяти участь у конкурсі та подають такі документи:

  • заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України "Про захист персональних даних";
  • автобіографія та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);
  • копія паспорта громадянина України;
  • копія документа про вищу освіту (з додатком, що є його невід’ємною частиною) не нижче освітнього ступеня магістра (спеціаліста);
  • документ, що підтверджує вільне володіння державною мовою;
  • копія трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної (науково-педагогічної) роботи не менше трьох років на день їх подання;
  • довідка про відсутність судимості;
  • довідка про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду;
  • мотиваційний лист, складений у довільній формі.

Особа може надати інші документи, що підтверджують її професійні та/або моральні якості.

Заяви з необхідним пакетом документів приймаються до 21 липня 2021 року включно, за адресою: Рівненська область, Дубровицький район, село Миляч, вул. Василевського, 122 Б, Миляцька сільська рада (начальник юридичного відділу – Петровець В. В.).

Дата проведення конкурсу: 13 серпня 2021 року о 10.00 год. в приміщенні КЗ «Миляцький НВК».

Додаткова інформація про проведення конкурсного відбору та щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надається начальником сектору освіти, молоді та спорту, культури та туризму Миляцької сільської ради – Якубович С. П. (0685142261) та начальником юридичного відділу – Петровець В. В. (0682789296).

 

В. о. сільського голови                                                                  Володимир Перепелиця

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних