A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миляцька територіальна громада
Україна

18 вересня - Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day».

Дата: 16.09.2021 16:21
Кількість переглядів: 2144

Фото без опису

 

18 вересня 2021 року Україна  разом з мільйонами активістів 180 країн світу вийде на Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day».

 

Мета очистити планету від сміття, формувати культуру чистоти, правильного поводження з відходами та зменшити негативний вплив людини на навколишнє середовище.
Долучайтесь 18 вересня о 10:00 до Всесвітнього дня прибирання на рекомендованих, індивідуальних та центральних локаціях. Беріть з собою засоби індивідуального захисту, рукавички, великі пакети для сміття, запрошуйте родину та друзів. 
Формати прибирань будуть різні: 
 Колективні прибирання з сім’єю, друзями чи колегами на одній із локацій.
 Індивідуальні прибирання вибраної вами забрудненої зони.
Цифрове очищення. 
Картографування. Встановлюйте безкоштовний мобільний додаток «EcoHike»  та відмічайте забруднені й очищенні території.
Центральні локації будуть працювати в усіх обласних центрах України адреси, контакти за посиланням: letsdoitukraine.org/2021/09/wcd-central-locations.
Важливо в населених пунктах або районах де погодні умови стануть на заваді (у разі зливи, буревію) акцію буде перенесено на суботу 25 вересня 2021 року о 10:00.
Після прибирання важливо донести зібране до найближчого сміттєвого бака. За можливості, відсортувати й здати в найближчий пункт прийому вторинної сировини, користуватись рекомендуємо платформою recyclingpoints.org. 
Робіть фото, сторіси на локаціях до і після прибирання, відмічайте організаторів у соціальних мережах #побачивприбери #letsdoitukraine #worldcleanupday фейсбук: @letsdoitukraineeco, інстаграм: @letsdoitukraine, @worldcleanupday.global, а найкрутіші фото надсилайте файлами в фото/відео банк акції у телеграм https://t.me/Photo_Video_WCD2021. В_DSC9188становлюйте рамку у фейсбук “WCD2021”, користуйтесь GIF World Cleanup. Робіть активності в соціальних мережах: пости, сторіси, відмічайте свою геолокацію, закликайте друзів приєднуватись.
В разі виникнення запитань, кризових ситуацій, проблеми логістики сміття звертайтесь до відповідних служб, наших координаторів, також буде працювати оперативний чат підтримки від національного організаційного комітету у телеграм  https://t.me/LDUSupport._DSC9188

Фото без опису


Найважливіша річ – вітність!
Одразу після акції, координаторів та організаторів локацій, корпоративних та індивідуальних учасників просять занести свої результати до національної звітної онлайн форми за посиланням: https://forms.gle/C6ybxoMRsRogAvFd8 акції до 25 вересня 2021 року включно (онлайн сертифікат, лист з загальними національними результатами акції надішлють на вказану електронну адресу з 1 по 10 жовтня). Найкращі отримають подарунки від партнерів.
В разі виникнення запитань, пропозицій прохання контактувати з офіційними координаторами контакти за посиланням: letsdoitukraine.org/2021/09/wcd-contacts.
Нагадаємо, що серед закладів освіти та позашкільної освіти проводяться змагання, переможці отримають для своїх навчальних закладів подарунки та подяки більше деталей за посиланням letsdoitukraine.org/2021/09/world-cleanup-day-competition.
Загальний результат акції, рейтинг найактивніших учасників, громад переможці конкурсів та змагань буде опубліковано 1 жовтня 2021 року, слідкуйте за новинами на сайті letsdoitukraine.org.

Зробимо Україну чистою разом!

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних