A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миляцька територіальна громада
Україна

Профілактичні бесіди для школярів.

Дата: 01.10.2021 11:51
Кількість переглядів: 973

  Сьогодні надто актуальною виступає проблема зростання правопорушень серед молоді.

               Поліцією спрямовуються всі зусилля по профілактиці дитячих правопорушень. З метою попередження та профілактики вчинення неповнолітніми злочинів та правопорушень у закладах освіти громади співробітники поліції проводять профілактичні бесіди із школярами. 30 вересня у КЗ "Удрицький НВК" та КЗ "Смородський НВК" були проведені такі бесіди з учнями за участі поліцейського офіцера громади - Шаха Олександра Миколайовича та інспектора ювенальної превенції - Лящук Ліни Іванівни. 

              Основним завданням зустрічі була розмова про те, як попередити та усунути негативні явища, пов’язані з жорстоким поводженням неповнолітніх стосовно однолітків.

             Обговорили з учнями поняття «булінгу». З’ясовували також його види і форми,  обговорили питання щодо його протидії. Інспектор наголосила на недопущенні жорстокості й насильства серед дітей та негативні наслідки насильства і жорстокої поведінки. Також розповіли учням про відповідальність за вчинення кримінальних та адміністративних правопорушень неповнолітніми. Окремо зупинились на злочинах проти життя і здоров’я, волі, честі та гідності особи. 

       По закінченню зустрічі працівники поліції звернули увагу дітей на недопущення неправдивих викликів поліції, швидкої та МНС, оскільки за кожен такий випадок можна понести відповідальність, та обговорили з дітьми правила поведінки у школі, наслідки пропусків занять та ввічливе відношення до вчителів та оточуючих. А ще дали змогу школярам відчути себе юними поліціянтами та ознайомитись з поліцейським автомобілем.

            Маємо надію, що вислухавши працівників поліції, малолітні та неповнолітні хлопці та дівчата задумаються над наслідками, які можуть виникнути з ними, а це й бродяжництво, крадіжки, а далі інші дії, які можуть привести їх до порушення закону та позбавлення волі. 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних