A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миляцька територіальна громада
Україна

Розпочався осінній призов громадян України.

Дата: 06.10.2021 12:45
Кількість переглядів: 932

        З 01.10.2021 року розпочався осінній призов громадян України на строкову військову службу до лав Збройних Сил України та інших військових формувань. Бути солдатом велика честь для кожного громадянина України. Саме сьогодні 06.10.2021року на території Першого відділу Сарненського РТЦК та СП відбулися урочистості з нагоди першої відправки призовників осіннього призову 2021року на строкову військову службу.

     Серед юнаків нашої громади до українського війська долучились призовники села Удрицьк Миляцької ТГ: Дмитро КУЗКО,1999р.н. та Богдан ЛЯХОВИЧ,2003р.н.. Проводжати новобранців прибули батьки, представниками громади були - заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Володимир ПЕРЕПЕЛИЦЯ та начальник відділу юридичного, інформаційного та кадрового забезпечення, мобілізаційної роботи та цивільного захисту Віктор ПЕТРОВЕЦЬ, які побажали, щоб служба пройшла не тільки на благо держави, але і з користю для юнаків. Начальник Першого відділлу Сарненського РТЦК та СП Петро ТКАЧУК побажав юнакам міцного здоров'я, успіхів, з честю виконати почесний обов'язок громадянина України та подякував батькам за гідне виховання дітей.

   Традиційно, майбутніх солдатів благословив благочинний УПЦ, настоятель Свято-Різдвянобогородичної церкви м. Дубровиця Данило КОВТАШ та побажав їм Божої допомоги у благородній справі служіння своєму народові.

Сільський голова Федір ХЛЕБОВИЧ висловлює щиру подяку батькам Ірині КУЗКО та Марії ГУЗОВЕЦЬ за патріотичне виховання своїх дітей та висловлює переконання, що служачи в армії юнаки доводять свою повагу, мужність, честь та вперто і наполегливо домагатися поставлених цілей і завдань.

Щасливої дороги та доброї служби!

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних