A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миляцька територіальна громада
Україна

Служба в Армії – це школа мужності, хоробрості і стійкості, особливого гартування волі та характеру, які залишаються у людини на все життя.

Дата: 26.10.2021 14:07
Кількість переглядів: 718

Служба в Армії – це школа мужності, хоробрості і стійкості, особливого гартування волі та характеру, які залишаються у людини на все життя.

Тож, сьогодні ще один юнак нашої громади долучився на строкову службу до ЗСУ, це: Андрій Чмуневич 1998р.н. житель села Переброди.

Привітати призовника прибув начальник відділу юридичного, інформаційного та кадрового забезпечення, мобілізаційної роботи та цивільного захисту Миляцької сільської ради – Віктор ПЕТРОВЕЦЬ, із напутніми словами він звернувся до юнака, зазначивши, що військова служба є почесним обов’язком кожного громадянина і висловив свої переконання, що перебування на службі надасть кожному призовнику впевненості та мужності.

21.10.2021 року на контрактну службу до ЗСУ долучились два брати з села Жадень – Сергій Восінський 2002 р.н. і Олександр Восінський 2003 р.н., які нестимуть службу у 80-ій бригаді Десантно-штурмових військ Львова.

Сільський голова Федір ХЛЕБОВИЧ висловлює щиру подяку бабусі та сестрі Андрія Чмуневича – Анастасії Чмуневич та Галині Федотовій, батькам братів Восінських – Жанні Восінській та Анатолію Восінському, за патріотичне виховання своїх дітей та висловлює переконання, що армія – це школа справжньої чоловічої дружби та взаємоповаги, що той час, який хлопці проведуть на службі, не пройде для них марно.

Тож, міцного здоров’я призовникам,  успіхів, з честю виконати почесний обов’язок громадянина України, змужнілими і здоровими повернутися до рідного батьківського дому.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних