A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миляцька територіальна громада
Україна

Попри умови воєнного стану спеціалісти Дубровицьке відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Рівненській області продовжують роботу для безперервного здійснення усіх виплат

Дата: 24.03.2022 12:25
Кількість переглядів: 157

    Фонд соціального страхування України є гарантом виплат, допомог та медико-соціальної підтримки для мільйонів українських працівників, вагітних жінок, потерпілих на виробництві та їх родин.

 

Дубровицьке відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Рівненській області продовжує свою роботу до 01 червня 2022 року на територіях Дубровицької, Висоцької, Миляцької територіальних громад  Сарненського району та Зарічненської, Локницької територіальних громад  Вараського району.

Профінансовано надання матеріального забезпечення за заявами-розрахунками, поданими роботодавцями по 03 березня (100%) та в повному обсязі профінансовані щомісячні страхові виплати для потерпілих на виробництві і членів їх сімей, страхові виплати на медичну і соціальну допомогу потерпілим на виробництві.

Звертаємось до страхувальників із проханням не затримувати здійснення виплат і перераховувати допомоги своїм працівникам одразу після надходження коштів від Фонду.

У березні 2022 року Відділення провело перерахунок щомісячних страхових виплат для потерпілих внаслідок нещасних випадків на виробництві або профзахворювань та їх родин, відповідно вони, зростуть на 14%.

Підвищені виплати за березень потерпілі внаслідок нещасних випадків на виробництві або професійних захворювань, а також члени їх родин отримають у квітні. Нагадаємо, фінансування таких виплат здійснюються Фондом у наступному місяці за попередній.

На період ведення  воєнного стану на території України Відділення призупиняє укладення тристоронніх договорів для забезпечення застрахованих осіб лікуванням у реабілітаційних відділеннях санаторно-курортних закладів та санаторно-курортного лікування внаслідок нещасних випадків на виробництві. Також призупинено проведення планових перевірок страхувальників.

За можливості надайте перевагу електронному документообігу. Слідкувати за станом фінансування працівники та роботодавці можуть у телеграм-каналі ФССУ:  https://t.me/socialfund  за тегами #фінансування_оперативно та #фінансування_страхувальників. Також створено телеграм-канал Дубровицького віділення, долучайтеся за посиланням: https://t.me/+5m1D_H7cfUdjODRi

 

 

Контакти Відділення: вул. Воробинська, 4, м. Дубровицятел. (03658) 2-02-91, e-mail:  dbrv.rv@fssu.gov.ua

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних