A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миляцька територіальна громада
Україна

День Європи.

Дата: 21.05.2022 08:50
Кількість переглядів: 583

Цьогоріч День Європи в Україні має особливе значення, адже українці боронять демократичні європейські цінності ціною власного життя, захищаючи не лише Україну від імперіалістичного загарбника, але і всю Європу.

Це день єдності України та Європейського Союзу перед обличчям спільної загрози. Ми разом є потужною силою для оборони цінностей вільного демократичного світу, таких як верховенство права, повага до людської гідності, свобода, демократія, рівність та повага до прав людини.

УКРАЇНА - СИЛЬНА, ЄВРОПЕЙСЬКА ДЕРЖАВА

Україна ключ до розбудови і процвітання нової, сильної Європи. Україна вже здійснила низку структурних реформ для досягнення Копенгагенських критеріїв і продовжуватиме це робити. І лідери ЄС підтвердили приналежність України до європейської родини. 

УКРАЇНА ГОТОВА ДО ЧЛЕНСТВА В ЄС

В ці темні часи ЄС стоїть поруч з Україною, підтримуючи наш вибір європейського майбутнього.

Безсумнівно, Україна вже має право на статус кандидата на членство в ЄС, враховуючи роки прогресивної реалізації Угоди про асоціацію. 

ВАЖЛИВІСТЬ УКРАЇНИ ДЛЯ ЄС

Після перемоги України, наша країна відкриє величезні можливості для європейських компаній інвестувати у масштабне відновлення та реконструкцію країни. Більше того, Україна – це масштабний ринок споживачів. Наша країна також є чудовим місцем для бізнесу з ЄС, який постраждав від санкцій проти росії, що дозволяє їм перенести свої потужності та діяльність у демократичну та європейську Україну.

ЯК ЄС ДОПОМАГАЄ УКРАЇНІ 

ЄС продовжує пропонувати політичну, фінансову та гуманітарну допомогу Україні.

В Україні діє безвізовий режим. Однак з початком війни у 2022 році українці отримали можливості вільно пересуватися у межах тимчасового гуманітарного захисту.

Близько 5 млн тимчасово переміщених українців отримали прихисток в ЄС

Українці мають право на тимчасовий захист в будь-якій країні ЄС, що відкриває дозвіл на проживання, доступ до ринку праці та житла, медичну допомогу та доступ до освіти для дітей.

ЄС виділив 17 млрд євро для підтримки українських біженців, щоб вони мали доступ до житла, освіти та медичного й соціального забезпечення.

ЄС підтримує економічну стабільність України та вже надіслав перший транш у розмірі 600 млн євро в межах макрофінансової допомоги ЄС.

Вперше за свою історію ЄС виділив 2 млрд євро на закупівлю і постачання зброї для підтримки оборони країни, проти якої здійснюється напад.

ЄС солідарний з Україною та має стратегічні ідеї щодо прискорення процесу її післявоєнної відбудови. Трастовий фонд солідарності для збору коштів уже в дії. 

ЄС виділив Україні гуманітарну допомогу в розмірі 500 млн євро на забезпечення українців продуктами харчування, водою, медичними послугами, притулком та екстреною допомогою для доступу до необхідних товарів і послуг.

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних