A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миляцька територіальна громада
Україна

Зі святом 1-го Вересня!

Дата: 01.09.2022 09:46
Кількість переглядів: 1157

Незважаючи на те, що в нашій країні вже 6 місяців триває повномасштабна війна, сьогодні у свої права вступила осінь і привела з собою за руку свято 1-го вересня - День знань. 

День, який відкриває двері нового навчального року для усіх школярів країни. День, який єднає нас усіх, бо кожен колись саме в цей день переступив поріг рідної школи, відкрив першу книжку, написав перше слово. 

Особливим і важливим цей день є для маленьких першачків, які вперше ступлять на незвіданий шлях, що уквітчаний знаннями та мудрістю. Не менш важливим він є і для майбутніх випускників, яким скоро доведеться іти у доросле життя та обирати свою професійну стежину.

У цей день ми щиро бажаємо Вам любити та шанувати рідну мову і землю, пам'ятати і поважати історію минулого та теперішнього, аби будувати гідне та світле майбутнє, цінувати працю і знання, бути сумлінними і розумними учнями. 

Нехай завжди з Вами буде поруч підтримка та розуміння Ваших рідних та близьких.

Шановні освітяни! Висловлюємо Вам щирі слова вдячності за Вашу самовіддану працю, мудрість і турботу, за виховання свідомих українців, за те, що попри всі складнощі сьогодення Ви навчаєте, Ви наповнюєте дитячі життєві чаші знаннями, за те, що Ви працюєте на своєму навчальному фронті і зрощуєте у серцях дітей зернята свідомості, любові та поваги до рідної Батьківщини.

Щастя Вам та міцного здоров’я, натхненої праці та творчих успіхів, злагоди та мирного, ясного неба!

Шановні батьки! На Ваші плечі теж лягає не просте завдання, адже новий навчальний рік вкотре диктує свої правила, до яких ми всі маємо звикнути та прийняти їх, адже здоров'я та життя - найважливіша цінність для кожної людини! 

Ви одна з ключових ланок на шляху здобуття учнями знань та життєвої мудрості. Тож, насамперед, міцного здоров'я Вам, розуміння, терпіння та успішного, продуктивного навчального року.

У добру путь, дорогі друзі!

Все буде Україна! 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.