A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миляцька територіальна громада
Україна

ПРОБАЦІЯ в смартфоні!

Дата: 02.01.2023 12:38
Кількість переглядів: 186

📌Виклик до Центру пробації правопорушник зможе отримати через мобільний додаток «Пробація в смартфоні»: які функції матиме застосунок.

 

☝️Під час дії воєнного стану або загрози поширення епідемії, пандемії, надзвичайної ситуації та за наявності об’єктивних обставин, що унеможливлюють прибуття правопорушника до органу пробації суб’єкт зможе скористатися електронним сервісом «Пробація в смартфоні».

 

✍️Мобільний додаток розробляється спільно з КАНАДСЬКО – УКРАЇНСЬКИМ ПРОЄКТОМ МІЖНАРОДНОЇ ТЕХНІЧНОЇ ДОПОМОГИ «Супровід урядових реформ України» (SURGe, Support to Ukraine’s Reforms for Governance) покликаний спростити співпрацю співробітника пробації та засудженого, а також надасть можливість суб’єкту пробації виконати покладені судом та законом обов’язки не відвідуючи підрозділ Центру пробації.

 

Втім, у багатьох користувачів може виникнути питання, як через застосунок буде відбуватися співпраця пробаціонера з правопорушником.

 

💬За словами заступниці директора Державної установи «Центр пробації» Тетяни Кічатої, мобільний додаток «Пробація в смартфоні» дозволить працівнику пробації проводити реєстрацію та профілактичну бесіду із суб’єктами пробації за допомогою відеозв’язку.

 

✅Мобільний застосунок у майбутньому планується інтегрувати з Єдиним реєстром засуджених та осіб, узятих під варту, що дасть можливість надійно ідентифікувати кожного суб’єкта пробації в застосунку «Пробація в смартфоні», та створить надійний захист персональних даних суб’єкта пробації.

 

✅Також у застосунку планується створення функції сповіщення суб’єкта пробації про майбутній день явки до органу пробації.

 

✅Через додаток пробаціонер матиме можливість контролювати виконання покладених на суб’єкта пробації заборон та обмежень.

 

✅Мобільний застосунок дасть можливість дистанційно працювати з суб’єктами пробації за визначеними програмами для зміни їх поведінки.

 

✅Також в додатку буде реалізована окрема панель з корисними для засудженого посиланнями на застосунки: «Дія», «Безоплатна правова допомога», «е-Суд» та інші.

 

🤳Мобільний застосунок «Пробація в смартфоні» стане надійним помічником суб’єкта пробації під час відбування покарання.

 

#пробація_в_дії


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.