Миляцька територіальна громада
Україна

До уваги жителів Миляцької громади!

Дата: 20.06.2023 09:21
Кількість переглядів: 67

Відповідно до розпорядження голови обласної державної адміністрації - начальника обласної військової адміністрації Віталія Коваля від 12 червня 2023 р. На підставі статей 8, 15, 28 Закону України "Про правовий режим воєнного стану" та Законів України "Про затвердження Указу Президента України "Про введення воєнного стану в Україні", "Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію", Указів Президента України від 24 лютого 2022 року №64/2022 "Про введення воєнного стану в Україні" (зі змінами), від 24 лютого 2022 року №69/2022 "Про загальну мобілізацію", постанови Кабінету Міністрів України від 21 березня 2007 року №507-ДСК "Про затвердження Положення про раду оборони Автономної Республіки Крим і області" введено в дію рішення №24 ради оборони області від 12 червня 2023 року про заборону відвідування місцевим населенням прикордонних лісів та інших прикордонних зон у прикордонних з республікою білорусь територіальних громад області з метою збору ягід, грибів, лікарських трав тощо.

В межах визначених повноважень, доручено вживати дії та заходи, зокрема процесуальні щодо виявлення та передачі військовій частині А7053 ЗСУ арештованого (вилученого) майна у кримінальних провадженнях, у тому числі автомобільної, інженерної техніки, мототехніки, мотопомп, необхідних для подолання наслідків техногенної катастрофи спричиненої руйнуванням греблі Каховської ГЕС.

Обмеження діятимуть на північних територіях Локницької, Зарічненської, Висоцької, Миляцької, Старосільської та Березівської територіальних громад.

Наголошуємо! У заміновані лісові зони, де діє заборона, заходити не можна. Це небезпечно для життя!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних