Миляцька територіальна громада
Україна

Співпраця служби у справах дітей Миляцької сільської ради та Сарненського РС №1 філії ДУ «Центр пробації» в Рівненській області

Дата: 18.08.2023 14:46
Кількість переглядів: 99

З метою налагодження подальшої співпраці в напрямку здійснення наглядових та соціально-виховних заходів з неповнолітніми суб’єктами пробації та вивчення основних чинників, що підштовхують дітей до правопорушень, 18 серпня 2023 року було проведено робочу зустріч Служби у справах дітей Миляцької сільської ради та Сарненського районного сектору №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Рівненській області.

Основним питанням, яке розглядалося на даній зустрічі було планування спільних заходів, з метою профілактики протиправної поведінки серед неповнолітніх, які перебувають на обліку в Сарненському РС №1 та проведення соціально-виховних заходів, а також допомога у вирішенні проблемних питань.

В ході зустрічі були обговорені функції та повноваження кожної із сторін, питання співпраці служби у справах дітей та уповноваженого органу з питань пробації  в напрямку профілактики недопущення скоєння правопорушень серед неповнолітніх, обміну інформацією щодо правопорушників. Обговорено організацію здійснення спільних перевірок умов проживання неповнолітніх осіб.

При реалізації подальшої спільної діяльності, необхідно враховувати особливості дітей, які перебувають у конфлікті з законом, а також мотивувати батьків у проведенні профілактичних заходів. Звертати увагу підлітків на самовиховання, самодисципліну та відповідальність кожного перед законом.

Чітка та налагоджена робота служби у справах дітей та уповноваженого органу з питань пробації направлена на розв’язання складних життєвих ситуацій, в які може потрапити підліток, а також забезпечення ефективної превентивної діяльності та профілактики агресивної поведінки серед неповнолітніх, мотивацію до змін особистості та поліпшення соціальних стосунків.

Плідна співпраця з уповноваженим органом з питань пробації слугує ключовою ланкою у досягненні бажаних результатів у роботі з неповнолітніми, які мають проблеми із законом.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних