Миляцька територіальна громада
Україна

Євсович (Грицевич) Вікторія

Дата: 09.11.2023 00:00
Кількість переглядів: 87

Поети – це зорі у безграничному просторі неба. З висоти своєї душі вони освітлюють наше життя від сірої буденності. Ми линемо до їхньої лірики у хвилини радості і щастя, смутку і сум'яття аби не втратити можливість бути духовно величнішими.

І саме сьогодні ми хочемо розповісти історію життя однієї молодої, талановитої поетеси з нашої громади, а саме із села Переброди.

Євсович (Грицевич) Вікторія народилася

29 березня 1994 року на Млинівщині. Навчалась у Новоселівській ЗОШ, яку закінчила у 2011 році. Далі - студентка історико-соціологічного факультету РДГУ, закінчила магістратуру у 2016 році. З раннього дитинства Вікторія Грицевич любила проводити літо у Перебродах, адже її мати є уродженкою цього села, тому приїжджаючи на канікули до бабусі , дівчинка захоплювалася Поліською природою,яку описувала у своїх віршах.

Ще будучи студенткою у 2015 році Вікторія випускає свою першу збірочку «Горизонти». Дебютній збірці поезій властиві драматичне світобачення й осмислення трагічних і водночас радісних поезій сьогодення, загострені відчуття правди і кривди, прагнення відчути й зрозуміти нове молоде покоління, якому безальтернативно потрібно вирішувати складні завдання посталої доби.

З листопада 2015 року Вікторія Василівна працювала вчителем у Перебродівському ліцеї. У закладі викладала історію та англійську мову, любила організовувати концерти, співати.

У 2017 році Вікторія Грицевич виходить заміж. Своє кохання поетеса звичайно зустріла у Перебродах. У прекрасній, щасливій сім'ї народжуються діти. Зараз письменниця займається їх вихованням. Але як у життя кожної людини так і в життя Вікторії страшна війна внесла свої корективи, коханий чоловік з квітня 2022 року захищає нашу Батьківщину, а любляча дружина молиться та чекає свого воїна з Перемогою.

Поезію, яку пише Вікторія буває різною - болючою та журливою, або ж простою та гумористичною. Зараз письменниця має багато віршів, які чекають свого опублікування та поки знаходять місце на сторінках соцмереж та інтернет - журналів.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних