A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миляцька територіальна громада
Україна

«Афганістан – мій біль, моя пекуча пам'ять»

Дата: 15.02.2018 17:38
Кількість переглядів: 997

     14 лютого 2018 року, напередодні 29-ої річниці виведення військ з Афганістану у залі Миляцького сільського будинку культури зібралися ветерани тієї війни.

     У переддень цієї пам’ятної дати, щоб вшанувати мужність воїнів, яким довелось нести нелегку військову службу під час локальних війн, що вирували у різних країнах світу, з глибоким сумом згадати тих, хто загинув у тій війні, відбувся урочистий захід «Афганістан – мій біль, моя пекуча пам'ять».

    Перед присутніми, зі словами вшанування виступив голова Миляцької сільської ради – Хлебович Федір Федорович. Посадовець подякував присутнім воїнам за вірне служіння Батьківщині і готовність до її захисту і патріотичне виховання молодого покоління. Побажав усім міцного здоров’я, щастя, мирного неба і нових досягнень на благо України.

     Хвилиною мовчання було вшановано полеглого воїна-інтернаціоналіста – Пігаль Михайла Олександровича, котрий  поклав своє життя на чужині.

    Сумний та водночас веселий день. З нагоди 29-ої річниці з дня виведення військ колишнього Радянського Союзу з Республіки Афганістан сільська влада вже традиційно вітає ветеранів тієї війни. Проте, кажуть військові, є у цьому вечорі і дещо веселе, – зустрічі з друзями.

     Тема афганської війни для громадян Миляцької ОТГ відома і близька і житиме вона в людській пам'яті довго, бо написана кров'ю солдат і сльозами жінок та матерів, тому такі заходи потрібні нам і ветеранам. Вони, які пройшли пекло війни є для нас взірцем мужності,честі і згуртованості, а для молоді – прикладом патріотизму.


 


 



 



 




 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.