A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миляцька територіальна громада
Україна

УРОЧИСТОСТІ ДО ДНЯ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА УКРАЇНИ

Дата: 28.08.2017 21:29
Кількість переглядів: 1183

    23 серпня в День Державного Прапора України в селі Миляч відбулися урочистості за участю представників органів місцевого самоврядування, керівників установ і організацій, що розміщуються на території громади. Поблизу сільского будинку культури під звуки Державного Гімну України було винесено один із символів нашої держави – жовто-блакитний стяг вихованцями Миляцького НВК і воїном АТО Сергієм Петровцем.

     Після урочистого підняття Прапора всі присутні мали можливість насолодитися прекрасною концертною програмою, що була приурочена до Дня Державного Прапора і 26 річниці незалежності України. Святковий концерт було підготовлено за участю вихованців всіх навчальних закладів Миляцької громади – підростаюче покоління продемонструвало свої таланти чуттєвим читанням віршів про Україну, мелодійними піснями. Окрасою святкового концерту стали танцювальні номери у виконанні учнів Миляцького НВК. Також слова привітання зі святом прозвучали зі сцени від голови Миляцької ОТГ – Федора Хлебовича.

     Насичена святкова програма продемонструвала безмежність талантів підростаючого покоління Миляцької громади і їхнє прагнення до розбудови рідної держави.

     Додатково: День Державного Прапора України — державне свято України, присвячене одному з її державних символів — Прапору України. Відзначається щорічно 23 серпня.

   На загальнодержавному рівні свято встановлено указом Президента України Леоніда Кучми № 987/2004 «Про День Державного Прапора України» від 23.08.2004 року. Цей указ було доповнено Указом Президента України Віктора Ющенка № 602/2009 «Про внесення змін до Указу Президента України від 23 серпня 2004 року №987», яким було засновано підняття Прапора України у День Державного Прапора України і під час інших державних свят та проведення загальнодержавних заходів. Поточну редакцію указу опубліковано на сайті Верховної Ради України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.