Миляцька територіальна громада
Україна

Новини громади

Дата: від до Скинути

У Києві відбулася конференція «Початок нового партнерства: перші результати та церемонія підписання Меморандумів».

У Києві відбулася конференція «Початок нового партнерства: перші результати та церемонія підписання Меморандумів».

     5 березня у Києві відбулася конференція «Початок нового партнерства: перші результати та церемонія підписання Меморандумів», під час якої 122 громади з 24 областей України (в числі яких - і наша Миляцька ОТГ) підписали Меморандуми про початок роботи з виконавцями Фази Впровадження Програми «U-LEAD з Європою» в частині створення та модернізації Центрів надання адмінпослуг (ЦНАП) – компаніями NIRAS Sweden AB та SKL International. В церемонії підписання Меморандуму від Миляцької ОТГ взяв участь сільський голова - Хлебович Федір Федорович.

08:59 06.03.2019

На базі Жаденського НВК відбулося засідання методичного об’єднання вчителів іноземної мови.

На базі Жаденського НВК відбулося засідання методичного об’єднання вчителів іноземної мови.

     19 лютого 2019 року відбулося засідання методичного об’єднання вчителів іноземної мови Миляцької громади на базі Жаденського НВК. Члени методичного об’єднання ознайомилися з досвідом роботи вчителів з теми «Використання інтегрованого навчання в освітньому процесі в умовах реалізації НУШ», відвідали уроки англійської мови у 1-му класі (вчитель Легка Тетяна Леонідівна), 3-му класі (вчитель Восинська Яна Павлівна) та урок німецької мови у 7-му класі (вчитель Кошин Віра Тодосівна). 

09:28 25.02.2019

Кубок області з міні - футболу

Кубок області з міні - футболу

17 лютого 2019 в м. Костопіль відбулися обласні змагання з міні-футболу на Кубок Рівненської обласної організації ВФСТ «Колос» з міні-футболу серед збірних команд ОТГ, де прийняла активну участь і команда Миляцької ОТГ.

11:31 18.02.2019

«Афганістан – цей одвічний біль…»

«Афганістан – цей одвічний біль…»

      У народну пам'ять глибоко врізалася неоголошена афганська війна, відгомін якої ми відчуваємо й досі. Вона чорним смерчем пронеслася над просторами України, зачепила переважно прості родини робітників і селян, які віддали своїх, часто єдиних, синів до армії, не відаючи, через яке пекло їм доведеться пройти…

11:24 18.02.2019

Кубок області з волейболу

Кубок області з волейболу

  Волейбольний рух у Миляцькій об’єднаній територіальній громаді  невпинно розширюється. Спортсмени-волейболісти беруть участь у змаганнях не тільки в районі, а й за його межами. Зокрема, 9 лютого 2019 року в м. Сарни пройшов Кубок Рівненської обласної організації ВСФТ «Колос» з волейболу серед збірних команд ОТГ, присв’ячених Дню пам’яті «Небесної сотні».   Змагання проводилися з метою зміцнення здоров'я та пропаганди здорового способу життя, підвищення фізичної підготовленості, пропаганди і розвитку волейболу серед населення об’єднаних територіальних громад області.  

12:26 11.02.2019

Чемпіонат Дубровицького району з фут залу – 2019

Чемпіонат Дубровицького району з фут залу – 2019

 Протягом січня - лютого 2019 року в Дубровицькому районі проводився чемпіонат району пам’яті «Небесної сотні» за фінансової підтримки благодійного фонду «Наш край» Яніцького Василя Петровича (народного депутата України). Чемпіонат проходив  у дві ліги по 10 та 9 команд. В змаганнях прийняли участь 23 команди району, це до 250 учасників. Матчі чемпіонату проходили у спортивних залах Дубровицької школи - ліцей.  Команди І та ІІ ліги грали в одне коло. Трійка фіналістів ІІ ліги переходять до першої ліги. Команда «ОЛІМПІЯ» села Миляч Миляцької ОТГ стала бронзовим призером  другої ліги.

12:14 11.02.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних