A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миляцька територіальна громада
Україна

Новини громади

Дата: від до Скинути

Конкурс для студетів українських вузів!

Команда veliki.com.ua оголошує про початок конкурсу для студентів українських вузів! Наша мета, підтримати студентів у непростий час, змотивувати їх до навчання, подарувати приємні емоції від творчого процесу. Оголошуємо початок конкурсу на грант у розмірі 20000 (двадцять тисяч) гривень!    Студент може обрати будь яку тему, із запропонованих, за своїм бажанням. Написати твір згідно вимог. Усі роботи будуть перевірені суддівською колегію створеною із співробітників компанії та партнерів. У визначені терміни переможець буде оголошений на сайті компанії!  Приклади статей можна знайти за посиланням: ᐉ Статті в магазині VELIKI.   Деталі конкурсу опубліковані на сторінці сайту: https://veliki.com.ua/ua/dir_treadmills.htm#scholarship

10:17 14.03.2023

9-10 березня щорічно українці вшановують пам’ять Тараса Григоровича Шевченка.

             До днів пам'яті про Великого Кобзаря, українського поета, письменника, художника, громадського діяча, філософа, політика, фольклориста, людини, яка присвятила своє життя збереженню і поширенню самобутньої народної мудрості тісно пов’язаній з стародавньою козацькою культурою і звичаями, долучився Перебродівський ЗДО "Барвінок".

15:34 10.03.2023

Просимо звернути увагу!

Інформуємо Вас, що стартував проєкт, який поширюється на повнолітніх громадян України, яким відповідно до Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» надано статус особи з інвалідністю внаслідок війни І або ІІ групи, та відомості про яких внесені до Єдиного державного реєстру ветеранів війни.

12:13 01.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.