Миляцька територіальна громада
Україна

Новини громади

Дата: від до Скинути

НОВИЙ РІК СТУПАЄ НА ПОРІГ!

НОВИЙ РІК СТУПАЄ НА ПОРІГ!

Кожна дитина і доросла людина з нетерпінням чекають свята Нового Року. Ялинка, подарунки, салют, здійснення мрії, святковий настрій - із такими словами у більшості людей асоціюється новорічне свято.

10:12 02.01.2020

СВЯТО ДЛЯ КОЖНОЇ ДИТИНИ

СВЯТО ДЛЯ КОЖНОЇ ДИТИНИ

Новий рік – одне з найбільш очікуваних свят для дітей та дорослих. Однак, на жаль, не всі дітлахи мають можливість зустріти його в дружньому сімейному колі.

12:15 28.12.2019

Книга на віки

Книга на віки

Книжки обов’язково потребують дбайливого поводження і правильного догляду. Шкода, але не завжди так виходить, і тому сьогодні у нашій бібліотеці відбулося «лікування» книжок, які так потребували втручання тих, хто їх читає. А «лікарями» були здобувачі освіти КЗ «Миляцький НВК», які дбайливо віднеслися до підклеювання книжок разом із бібліотекарем Ляхович О.С.

09:18 20.12.2019

Вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

 Події понад 33-річної давності ніколи не зітруться з пам’яті ні сучасних, ні наступних поколінь. Чорнобильська катастрофа є болем і проблемою всієї громадськості . День 14 грудня 1986 року - це не тільки закриття саркофага на Чорнобильській АЕС, але і подолання найбільшої техногенної катастрофи. І тепер не лише в квітневий день 26 числа, а і 14 грудня вже стало доброю традицією вшановувати пам’ять тих, хто пожертвував своїм життям, захищаючи нас від атомного лиха, а також висловлювати щирі слова подяки всім ліквідаторам за мужність і героїзм.

09:36 16.12.2019

Вшанували подвиг материнства!

Вшанували подвиг материнства!

13 грудня голова Миляцької сільської ради об'єднаної територіальної громади Федір Федорович Хлебович вручив посвідчення і нагрудний знак двом жителькам села Переброди та жительці села Будимля, яким згідно з Указом Президента України, було присвоєно почесне звання "Мати-героїня”. З державною нагородою він щиро привітав матерів, які народили і виховали по п’ятеро дітей, а саме: Ладику Ніну Василівну, Торчило Віту Василівну, Чмуневич Наталію Іванівну.

09:34 16.12.2019

Свято сильних, мужніх і завзятих!

Свято сильних, мужніх і завзятих!

Сучасна українська армія — одна із найсильніших у світі. І такою її створили ті, хто щодня відстоює незалежність України. Ті, хто віддав своє життя за Україну і хто став ветераном. Ті, хто підтримував та підтримує наших хлопців та дівчат.

10:04 09.12.2019

День відкритих дверей у Миляцькій ОТГ.

День відкритих дверей у Миляцькій ОТГ.

"Немає щастя без свободи, свободи без самоврядування,    самоврядування - без конституційності, конституційності    - без моралі, й жодного з цих великих благ - без сталості й ладу."

16:37 06.12.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних