A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миляцька територіальна громада
Україна

Новини громади

Дата: від до Скинути

До уваги жителів громади!

Миляцька сільська рада повідомляє, що  з 07 жовтня 2023 року  ідентифікація об’єктів підвищеної небезпеки буде проводитися виключно через Державний електронний реєстр об’єктів підвищеної небезпеки за посиланням: http://e.dsns.gov.ua.

12:07 03.10.2023

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ!

З 27 жовтня 2023 р. по 1 жовтня 2023 р. з нагоди Дня Захисників і Захисниць України в Миляцькій територіальній громаді відбувся конкурс патріотичних малюнків "Дякуємо Вам, наші Захисники".

11:58 02.10.2023

Вічна пам’ять та слава Героям! 

З нагоди Дня Захисників та Захисниць України, ми вшановуємо пам'ять наших Героїв. Низько схиляємо голови згадуючи тих, хто поліг за волю України, хто віддав своє життя, захищаючи рідну землю, адже найвищим рівнем любові до Батьківщини є готовність боронити її ціною власного життя.

12:41 01.10.2023

1 жовтня — День Захисників і Захисниць України. 

Це державне свято, яке покликане вшанувати всіх Героїв та Героїнь, що мужньо захищають нашу рідну Батьківщину від ворогів. Ми вітаємо тих, хто стоїть на захисті кордонів нашої Батьківщини. Ви сильні, стійкі, сміливі і хоробрі. Від усієї душі бажаємо Вам доброго здоров’я на довгі роки, успіхів у праці, щастя, благополуччя!

09:48 01.10.2023

 З ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ! 

У прекрасну осінню пору ми відзначаємо День працівників освіти – свято, коли кожен із нас згадує свого Вчителя – того, хто запалив іскорку знань, був старшим другом і порадником, кому ми зобов’язані своїми життєвими і професійними перемогами. 

08:37 01.10.2023

З ДНЕМ ЗАХИСНИКІВ І ЗАХИСНИЦЬ УКРАЇНИ!

1 жовтня — День Захисників і Захисниць України. Це велике державне свято, яке покликане вшанувати всіх Героїв та Героїнь, що мужньо захищають нашу рідну Батьківщину від ворогів. У день вітаємо всіх тих, хто стоїть на захисті кордонів нашої Батьківщини. Ви сильні, стійкі, сміливі і хоробрі.  Нехай служба буде спокійною, а життя - яскравим та довгим.

00:39 01.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.