Миляцька територіальна громада
Україна

Новини громади

Дата: від до Скинути

Вітальні листівки до 8 березня.

Вітальні листівки до 8 березня.

     Кожний з нас дуже любить свою маму – людину, яка дала йому життя, яка любить його незважаючи ні на що, любить не за його достоїнства і таланти. Мама готова віддати своє життя за життя дитини, допомогти їй у будь-який момент.

09:13 09.03.2018

Члени  міжшкільного методичного об’єднання вчителів української мови та літератури працювали на базі   Перебродівського НВК.

Члени міжшкільного методичного об’єднання вчителів української мови та літератури працювали на базі Перебродівського НВК.

     «Розвиток творчих здібностей учнів на уроках української мови та літератури засобами словесності та інформаційно-комунікаційних технологій в умовах інноваційного освітнього середовища»  – на таку тему на базі комунального закладу «Перебродівський навчально-виховний комплекс» відбулося чергове засідання міжшкільного методичного об’єднання вчителів української мови та літератури освітніх закладів Миляцької об’єднаної територіальної громади.

08:53 05.03.2018

«Дві Людини – дві долі, два незавершених життєвих шляхи…»

«Дві Людини – дві долі, два незавершених життєвих шляхи…»

          Людська доля - часто збіг очевидних закономірностей і непередбачених випадковостей. Дві Людини – дві долі, два незавершених життєвих шляхи: Педагог з великої літери – вчитель фізичної культури Миляцького НВК Іван Ілліч Кузка і науковець зі світовим ім’ям, випускник Миляцької середньої школи Віталій Сергійович Чишко. Їх життя, як і життя кожної людини, що належить до вищих, абсолютних цінностей, було загальною умовою здійснення усіх цілей, завдань, прагнень, які вони ставили перед собою, але … не судилося.

11:59 24.02.2018

Зламана доля та не зламана воля.

Зламана доля та не зламана воля.

     Історія будь-якого народу містить періоди і дати, які є вирішальними та доленосними  в його житті.  21 лютого 2018 року в Миляцькій публічно-шкільній бібліотеці відбувся захід присвячений вшануванню пам'яті Героїв Небесної  Сотні – Свіча пам'яті  «Зламана доля та не зламана воля».

16:27 21.02.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних